elmonfinancer.cat
Diario actualizado de economía y finanzas - International Journal of Economics & Finance    2 de octubre de 2023

Societat

GironaNotícies arriba a la majoria d'edat

· El portal, un dels diaris digitals de referència a les comarques gironines, fa 18 anys en ple Dia de Catalunya

El diari digital GironaNotícies.com ha arribat avui, coincidint amb el Dia de Catalunya, a la majoria dedat. El mitjà ha assolit els 18 anys de trajectòria plenament consolidada com un dels portals informatius de referència a la demarcació gironina, tot i que en els darrers anys el canal també ha apostat per ampliar el seu abast més enllà del territori.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Farem reformes estructurals per mitigar la volatilitat dels preus de l’energia i accelerar el desplegament de renovables”

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, recorda que amb el Govern de Sánchez “les famílies hem pagat la llum un 40% més cara que quan governava el PP”

Riudarenes.- La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha assegurat aquest matí que el govern d’Alberto Núñez Feijóo treballarà per fer “reformes estructurals per mitigar la volatilitat dels preus, incrementar l’emmagatzematge i potencia de reserva, accelerar el desplegament de renovables i garantir una menor dependència energètica i seguretat del subministrament”. Veray ha recordat com durant el Govern Sánchez “les famílies hem pagat la llum un 40% per més cara que quan governava el PP”. A més, la candidata popular s'ha reunit aquest matí amb els representants de la plataforma NO a la MAT Selva i Fundació Emys, destacant la necessitat “de dialogar amb el territori per a tirar endavant les infraestructures necessàries però fent compatible el desenvolupament econòmic amb la preservació de la biodiversitat i el medi natural” i s'ha compromès a seguir treballant conjuntament i amb voluntat d'entesa en aquesta qüestió.

ELECCIONS GENERALS 23J

Alberto Núñez Feijóo ha guanyat molta confiança entre l'elector de Catalunya.
Alberto Núñez Feijóo ha guanyat molta confiança entre l'elector de Catalunya.

· Amb les properes eleccions a Catalunya, és important analitzar les propostes dels diferents partits polítics per afrontar els reptes que té la nostra comunitat

En aquest sentit, el Partit Popular presenta un conjunt de mesures orientades a impulsar el creixement econòmic i a promoure la convivència entre tots els catalans. En primer lloc, el Partit Popular aposta per un model econòmic fort i competitiu. Propugna una reducció de la càrrega fiscal per afavorir la inversió i la creació d'ocupació. Amb això, pretenen incentivar l'activitat empresarial, especialment per a les petites i mitjanes empreses, que són la columna vertebral de l'economia catalana. Alhora, promouen la col·laboració público-privada per impulsar grans projectes d'infraestructures que estimulin el desenvolupament regional.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP) es reuneix amb els sindicats de l’administració de Justícia per atendre les seves reivindicacions

  • La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, també ha visitat un obrador d’embotits a la Vall de Bianya i reivindica el sector industrial i agroalimentari “com prioritari i estratègic” en el futur govern Feijóo

Olot.- La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, s’ha reunit aquest matí amb el principals sindicats de l’administració de Justícia a Girona (UGT, CC.OO i STAJ) que li han traslladat els principals problemes que arrosseguen així com les reivindicacions que realitzen. Veray s’ha compromès a seguir escoltant-los després del 23J “per a tenir en compte les seves reivindicacions i treballar des del diàleg” per a donar-hi resposta. “L’Estat de dret democràtic només es pot tenir disposant d’una justícia que funcioni i d’una justícia independent i perquè funcioni s’ha de dotar el personal de l’administració de Justícia de recursos i instruments, aquest és el nostre compromís”, ha exposat Veray.
Veray (PP): “Facilitarem el desallotjament dels okupes en 24 hores”

· L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, recorda que Catalunya suporta la meitat de les okupacions a Espanya i demana el vot per Concepció Veray perquè els gironins tinguin la veu al Govern

Figueres.- La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha visitat aquesta tarda Figueres, juntament amb l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i han assegurat que els populars aprovaran un paquet de mesures antiokupació. En aquest sentit, Veray ha afirmat que “facilitarem que els desallotjaments d’okupes en 24 hores, reforçarem les penes per delicte d’usurpació fins a 3 anys de presó i derogarem la llei d’habitatge, que ha generat inseguretat jurídica i no resol cap dels problemes del mercat de l’habitatge”.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Promourem la llibertat d’elecció per a les persones grans perquè optin als recursos assistencials que més s’adeqüin a les seves necessitats”

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, afirma que “assegurem la sostenibilitat i suficiència” del sistema de pensions

Figueres.- La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha assegurat aquesta tarda a Girona, en un acte amb pensionistes i gent gran, que el govern d’Alberto Núñez Feijóo “promourà una oferta d’atenció social àmplia i llibertat d’elecció per a les persones grans perquè puguin optar als recursos assistencials que més s’adeqüin a les seves necessitats i preferències”. També ha afirmat que des del PP “assegurem la sostenibilitat i suficiència” del sistema de pensions “per a les generacions actuals i futures”, així com la seva revalorització en el marc dels pactes de Toledo.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Aprovarem un paquet de mesures per ajudar les famílies i fomentar la natalitat”

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, senyala com durant el sanchisme “la renta mitjana real dels espanyols ha caigut un 2’3%”

Palamós.- La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha assegurat aquest matí des de Palamós que el PP aprovarà “un paquet de mesures per ajudar les famílies, fomentar la natalitat i corregir els efectes de la inflació”. Ho ha explicat després de participar a la Processó de la Verge del Carme a Palamós i celebrar amb família els actes en honor a la patrona del pescadors. Per a Veray, aquesta es una qüestió prioritària perquè “hem de pensar que “la renda i el poder adquisitiu dels salaris de les nostres famílies és avui el mateix que fa 15 anys, mentre que la de la resta de països de la UE s’ha incrementat un 14% en el mateix període”.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP) assegura a La Garrotxa que el PP “recuperarà el respecte social” als caçadors i “rectificarà la criminalització a la que els ha sotmès el sanchisme”

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, s’ha compromès també a reformular l’estratègia de turisme sostenible 2030 per augmentar la col·laboració público-privada i posicionar Espanya com a referent mediambiental

La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha anunciat aquest matí des de La Fageda, a Santa Pau, el compromís de la seva formació per a reformular l’estratègia de turisme sostenible 2030 per augmentar la col·laboració público-privada i posicionar Espanya com a referent mundial en destí de contribució mediambiental. També ha mantingut una reunió privada amb membres del sector de la caça als quals els ha traslladat el compromís del PP amb l’activitat cinegètica perquè “és un sector molt important a les comarques gironines, aporta riquesa, sostenibilitat i ens ajuda a cuidar el medi ambient”. En aquest sentit, els ha recordat que el PP va firmar amb la Real Federación Española de Caza (RFEC) i l’Oficina Nacional de la Caça el decàleg “Compromís Polític amb l’Activitat Cinegètica 2023/27” i també es va comprometre a derogar la llei de benestar animal.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Aprovarem cada any un decret de simplificació administrativa i substituirem el règim de llicència per la declaració responsable”

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, diu que s’aplicarà el principi “d’una nova norma, tres eliminades” per assegurar que cada nova llei substitueixi a diverses ja existents

La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha assegurat aquest matí després de reunir-se amb els responsables de la Cambra de Comerç de Palamós que els govern d’Alberto Núñez Feijóo “aprovarà cada any un decret de simplificació administrativa i substituirà el règim de llicència per la declaració responsable”. “Ens comprometem a rebaixar la burocràcia, a simplificar l’administració i fer-ho tot més àgil perquè la gent pugui crear les seves empreses en pocs dies i no esperar mesos com fins ara”, ha exposat Veray.

En el marc del 33è Fòrum de l'Auditoria del CCJCC de Sitges

El president de Pimec, Antoni Cañete, Membre d´Honor del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

● Antoni Gómez, president del CCJCC, valora la “defensa” d'Antoni Cañete de l'activitat de l'auditoria de comptes com una pràctica que “promou la transparència de les organitzacions” i incideix en el “bé comú”

El president de Pimec, Antoni Cañete, ha estat nomenat Membre d'Honor del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC) en el decurs del 33è Fòrum de l'Auditoria que ha tingut lloc a Sitges. A proposta del Consell Directiu i en una distinció recollida als estatuts col·legials per reconèixer persones que hagin destacat pels seus mèrits professionals o personals, el president dels auditors de Catalunya, Antoni Gómez, ha posat en valor la “defensa” d'Antoni Cañete de l'activitat de l'auditoria de comptes com una pràctica que “promou la transparència de les organitzacions” i que “reforça la confiança en les informacions que divulguen davant de tercers, amb una contribució evident al bé comú”.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Cal treballar per eliminar el pas a nivell de Figueres però mantenint l’estació a la ciutat”

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, remarca la necessitat d’un govern “compromès amb totes les infraestructures de la província”

“Cal treballar per eliminar el pas a nivell de Figueres però mantenint l’estació a la ciutat”. Així s’ha pronunciat aquest matí la candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, des de l’estació de Figueres, on ha arribat amb un tren convencional de Rodalies des de Girona per reivindicar la necessitat que el 23-J es produeixi un canvi a Espanya i sorgeixi un govern “compromès amb totes les infraestructures de la província”. Després la candidata ha seguit fent campanya a La Jonquera i El Pertús.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray i Montserrat (PP) defensen a Roses lluitar contra el canvi climàtic però defensant l’economia, el paisatge i la pesca

· L’eurodiputada popular, Dolors Montserrat, demana “concentració de vot en Veray i en el PP perquè som els qui sempre hem defensat millor l’economia i el medi ambient

La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, juntament amb l’eurodiputada popular i presidenta de la comissió de peticions de la UE, Dolors Montserrat, s’han mostrat partidàries de defensar la lluita contra el canvi climàtic per arribar a la neutralitat climàtica l’any 2050 però defensant l’economia, el paisatge i la pesca. Ho han manifestat aquest matí a Roses abans de reunir-se amb l’associació STOP macroparc eòlic marí i després de visitar el mercat cobert de Roses on han defensat les mesures del PP per ajudar els autònoms i abaixar els impostos. Per aquesta raó, Montserrat ha demanat també a tots els gironins que facin “una concentració de vot en Veray i en el PP perquè som els qui sempre hem defensat millor l’economia i el medi ambient.”

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Des del PP apostarem pel creixement, la rebaixa d’impostos i polítiques actives d’ocupació perquè la classe mitjana recuperi poder adquisitiu”

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, apunta que el populars “tenim vocació de reduir la pressió fiscal de les famílies, dels autònoms i de les empreses”

La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha anunciat aquest matí a Puigcerdà que el govern d’Alberto Núñez Feijóo apostarà “pel creixement, la rebaixa d’impostos i les polítiques actives d’ocupació” per tal que la classe mitjana pugui recuperar poder adquisitiu “perquè a dia d’avui, som més pobres que a l’inici de la legislatura, el país té més deute, suportem molts més impostos i som líders europeus en desocupació, precarietat i pèrdua de poder adquisitiu”.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Volem incloure Palafrugell dins el Pla Estratègic de Turisme Gastronòmic i Enològic i potenciar les marques gironines”

· La candidata del PP per Girona al Congrès dels Diputats, Concepció Veray, ha iniciat la campanya a Palafrugell reivindicant la necessitat de potenciar la província sota la Marca Espanya

Palafrugell.- La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha anunciat aquest matí, durant una visita al Museu del Suro de Palafrugell, que vol incloure el municipi dins el Pla Estratègic de Turisme Gastronòmic i Enològic que els populars dissenyaran per a tota Espanya. “Ens comprometem a treballar perquè el pla que vam anunciar que faríem a nivell nacional inclogui Palafrugell com a municipi surer”.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Concentrar el vot en el PP és l’únic que garanteix derogar el sanchsime i posar Girona a l’agenda de prioritats del Govern”

· La candidata del PP al Congrès dels Diputats per Girona, Concepció Veray, apunta que el PP és l’únic partit amb capacitat real per disputar la presidència i treure Sánchez de la Moncloa

Girona.- “Concentrar el vot en el PP garanteix derogar el sanchisme i posar Girona a l’agenda de prioritats del Govern”. D’aquesta manera ha encetat la campanya electoral la candidata del PP al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, durant l’acte de descoberta del cartell que els populars han realitzat al restaurant El Cabrit, a Girona. Veray ha volgut deixar clar que “només hi ha un partit amb capacitat suficient per arribar al Govern i ser alternativa real al sanchisme: el PP”. “Hi ha una possibilitat de treure Sánchez de la Moncloa, una única opció que pot fer-ho, i aquesta és el PP, perquè no hi ha cap altre partit que es pugui disputar la presidència”, ha senyalat la candidata. És per aquest motiu que ha demanat als gironins “que ens facin confiança” i evitin dispersar el vot doncs es tracta d’unes eleccions “crucials” en les quals “ens juguem seguir amb les mentides i manipulacions del sanchisme o iniciar una etapa de creixement, progrés, unitat i bon govern de la mà d’Alberto Núñez Feijóo”.

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Tinc un desig, que el 2024 l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona es faci a l’Auditori de Girona, que és d’on se’ls va fer fora de forma roí”

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha recordat el ple en el qual es va declarar persones non grata al rei i l’aleshores delegat del Govern, Enric Millo

La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha expressat aquesta tarda el seu desig que l’any 2024 “l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona es faci a l’Auditori de Girona, que és d’on se’ls va fer fora de forma roí”. Ho ha manifestat en el transcurs de l’acte de suport a la Família Reial “Bentornats a Girona” organitzat pel PP i en el qual han participat el president del PPC, Alejandro Fernández, l’exdiputada al Parlament de Catalunya, Carmen de Rivera, l’advocat, editor i articulista, Francesc Moreno, i l’expresident de l’organització S’ha acabat!, Yeray Mellado, i que ha tingut lloc al Restaurant Torre Bonica, a Girona.

Eleccions generals 23 de juliol

Veray (PP): “Reconeixerem per llei el sector agroalimentari com a sector estratègic per a l’economia del nostre país”

· La candidata del PP al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, també aposta per un pla d’incentius fiscals perquè els joves es quedin al món rural i les explotacions tinguin relleu generacional

La candidata del Partit Popular (PP) al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha assegurat aquest matí, durant la visita a una explotació agrícola gironina, que el PP “reconeixerà per llei el sector agroalimentari com a sector estratègia per a l’economia d’Espanya”. La candidata popular ha assegurat també que els populars treballaran en un pla d’incentius fiscals “perquè els joves es quedin al món rural i es pugui garantir el relleu generacional” de les explotacions agroalimentàries i també “els ajudarem a fer front a l’increment de costos de les matèries primes, l’energia i el combustible”.
David Libersohn, rabí de la Comunitat Jueva Jabad Lubavitch Barcelona, participa al Marroc al congrés rabínic més gran d’Orient Mitjà

· L’objectiu del congrés, on participen representants de 40 països d’Àfrica, Europa i Orient Mitjà, és enfortir la vida jueva, la consciència i la pràctica en països de majoria musulmana

Emissaris de Chabad-Lubavitch i rabins de tota Àfrica, Europa i Orient Mitjà es reuneixen al Marroc en un congrés de tres dies amb l’objectiu d’enfortir la vida jueva, la consciència i la pràctica en països de majoria musulmana, així com en aquelles poblacions jueves relativament petites i celebrar el renaixement de la vida jueva en aquestes regions. Es tracta del congrés rabínic més gran de l’Orient Mitjà (fora d’Israel) i és el primer des de que el Marroc es va unir als acords d’Abraham a finals del 2020.

PROPOSTES DE CANVI A BARCELONA

Eva Parera és la líder de Valents.
Eva Parera és la líder de Valents.

· És reconeixible que Barcelona, des que la gestiona Ada Colau, ha deixat de ser aquell referent turístic, cultural. per al món sencer i ha passat a ser un lloc insegur, conflictiu i brut

Davant això, a les darreres eleccions municipals, cap dels partits constitucionalistes va poder fer front a la xacra que Colau suposa per a una de les ciutats més importants del món. Per això, Valents llença una campanya proposa fer de Barcelona aquella ciutat exemplar que va ser durant tants anys. Es tracta d'un partit liderat per la candidata a l'Alcaldia, Eva Parera. És advocada i empresària, tot i que ha tingut una llarga carrera política, en que ha passat per un camí de transformació i entesa que explica al seu llibre "Un viatge per a valents: del nacionalisme al constitucionalisme". Valents és un partit format per emprenedors, autònoms, gent que sap la complicació que aixecar un negoci a Barcelona comporta i com n'és d'important per al desenvolupament i l'economia d'una ciutat posar les menys traves administratives possibles. Exposen que la seva preocupació són els problemes i els interessos de tots els catalans, i asseguren que no abandonaran mai Catalunya, com sí que van fer altres partits constitucionalistes. A més a més, Valents no és la sucursal de cap altra força política, és a dir, és un partit nou que restaurarà Barcelona i Catalunya i no està condicionat per les directrius d'una altra formació. És un partit que es proposa defensar els interessos dels catalans que també se senten espanyols, fent política a favor de la Unió Europea i de l'Estat de les autonomies. Valents és present a 150 municipis catalans i presentarà al voltant de 100 llistes de cara a les eleccions del 28 de maig.

ES MILLORA L'ORIENTACIÓ AL VIATGER

La Generalitat de Catalunya i la TEISA presenten a Barcelona les àrees d'intercanvi del transport públic interurbà

· Amb aquesta iniciativa la companyia gironina personalitza les parades del carrer Tarragona i l'avinguda Gran Via, oferint informació pràctica i visual als clients de l'autocar interurbà

La Generalitat i la companyia gironina d'autocars TEISA han presentat la senyalització de dues àrees d'intercanvi interurbanes, amb la voluntat que aquesta iniciativa es pugui convertir en un model per millorar les parades de transport públic interurbà a Barcelona. La parada té una imatge pròpia per a l'autocar interurbà de la Generalitat, integrant-se a l'estil de les parades del bus urbà i metropolità (TMB i AMB), amb l'objectiu d'oferir una informació completa i detallada als usuaris sobre les opcions d'intermodalitat disponibles des d'aquest mateix punt dins de la xarxa de transport públic. L'actuació s'ha dut a terme a les parades de la Gran Via de les Corts Catalanes, 658, al carrer Tarragona, i també al pal del carrer Aragó 271. Des d'aquestes parades s'ofereix servei de transport públic des d'Olot (per Bracons – Vic, Banyoles o Santa Coloma de Farners) i de Camprodon i Ripoll amb Barcelona. L'àrea d'intercanvi interurbana aporta informació visual i alhora pràctica als clients, millorant-ne l'orientació i integrant-lo a la xarxa de transport públic de la ciutat. S'informa, de primera mà, de quina és la seva ubicació exacta a la trama urbana i també quines són les parades de bus urbà, bicing, metro i tren que té més a prop, mostrant-se en un mapa la seva situació acompanyada d'una sèrie de indicadors per conèixer les distàncies en temps i metres en els desplaçaments d'última milla.

AMB EL SUPORT DEL REAL CERCLE ARTISTIC DE BARCELONA I LA FUNDACIÓ DE FOMENT EUROPEU

· L'acte tindrà lloc el 18 d'abril a les 19.30ha la històrica sala “Paranimf” de la Universitat de Barcelona

La reconeguda astròloga cabalística Yael Yardeni prendrà part a l'esdeveniment “Astrotalks 2023, un moment de grans oportunitats”, en una conferència que pronunciarà el proper dimarts 18 d'abril a Barcelona. L'esdeveniment, considerat com el principal esdeveniment astrològic de l'any, comptarà amb una assistència molt restringida de públic, i tindrà lloc al Saló Paranimf de la Universitat de Barcelona i comptarà amb el suport del “Reial Cercle Artistic” de Barcelona i de la “ Fundació Foment Europeu”. La presentació de la conferenciant és a càrrec de Sarah Dubovis, mestra d'El Centre de Kabbalah, que introduirà les grans preguntes que aclaparen el nostre món present: Quins canvis globals ens esperen en geopolítica, en les institucions públiques i en la mentalitat humana? Com canviarà l'equilibri de poder entre les principals potències econòmiques del món els propers dos anys? A aquestes i altres qüestions respondrà la reconeguda astròloga Yael Yardeni al llarg de la seva conferència, esperada per molts.

· Més informació: https://www.kabbalah.com

La Fundació ColaCao celebra l’acollida del projecte educatiu “Somos Únic@s” en el Dia Internacional contra la Violència i l’Assetjament a l’Escola, el pròxim 3 de novembre

Prop de 9.000 nens ja s’estan formant contra el bullying a les escoles de Catalunya de la mà de la Fundació ColaCao

  • ‘Somos Únic@s’ és un projecte educatiu 100% gratuït i obert als centres escolars d’Educació Primària de tot l’estat. S’ha posat en marxa per primera vegada per aquest curs 2022-2023 i s’han inscrit un total de 1.118 escoles per tot el territori nacional, que estan formant a més de 80.000 nens. Només a Catalunya, per al moment, s'han inscrit 133 centres

La Fundació ColaCao ha anunciat en el marc del Dia Internacional contra la Violència i l'Assetjament a l'Escola de la UNESCO, que té lloc aquest dijous 3 de novembre, que un total de 85.118 alumnes ja s'estan formant contra el bullying gràcies al seu projecte educatiu “Somos Únic@s”. És el resultat que un total de 1.118 escoles per tot el territori nacional s'hagin inscrit a aquest projecte educatiu que va obrir les inscripcions el maig de 2022 i que ha començat a impartir-se per primera vegada en aquest curs 2022-23. A Catalunya s'han inscrit, per al moment, 133 centres educatius, aplicant el programa a prop de 9.000 nens i nenes.

IRRUPCIÓ AMB GRUP PROPI

El nou partit Valents entraria amb 5 diputats al Parlament de Catalunya

· Valents, segons l'enquesta, obtindria 5 diputats al Parlament de Catalunya, cosa que suposaria que obtindria grup propi

Al llarg del dia de hio s'ha fet públic l'Electe Panell d'Electomania de Catalunya. Les últimes enquestes donaven a Valents una representació de 3 diputats, per la qual cosa els resultats publicats avui demostren el ràpid i consolidat creixement.

Valents presenta el candidat a paer en cap de Lleida

· El proper dilluns, dia 3 d’octubre, a les 11.30h, Valents presentarà el candidat a l’alcaldia de Lleida per a les eleccions municipals 2023

Eva Parera, presidenta de Valents, atendrà als mitjans de comunicació, juntament al Candidat a l’alcaldia de Lleida.

Hyundai patrocina els festivals d'estiu a Catalunya

· Hyundai Motor España és patrocinador de la 22a edició de Cap Roig Festival i de Summerfest Cerdanya

Agost del 2022- Hyundai Motor España és patrocinador oficial dels festivals d'estiu de Catalunya. Cap Roig Festival i Summerfest Cerdanya són els encarregats de posar ritme a l'estiu català a unes localitzacions úniques per gaudir de la música i la gastronomia. Durant la celebració del festival Cap Roig Festival, Hyundai serà present amb dos IONIQ 5, el cotxe elèctric més guardonat de Hyundai i recentment nomenat Cotxe de l'Any al món i Cotxe de l'Any a Catalunya. Un dels cotxes estarà al costat de l'escenari de Hyundai Music Park, on es projectarà un vídeo mapping de natura, i l'altre al costat de la zona del Village. També comptarà amb un TUCSON, el SUV més venut a Espanya el primer semestre del 2022, exposat a l'entrada del festival.

El 73% dels catalans veuen les vacances el més semblant a un canvi en les seves vides

· El 72% dels enquestats afirma que el que més li agrada fer durant les vacances és viatjar i conèixer llocs nous

Les vacances són aquell moment de desconnexió on poder acabar amb l'estrès per uns dies i refer-se físicament i mentalment. Normalment, estan acompanyades de la calor, el mar, la muntanya o noves ciutats per conèixer, cosa que tendeix a treure de les persones el seu costat més hedonista i que poques vegades vulguin que s'aturi aquesta realitat. Partint d'aquesta premissa, Continental, dins la seva campanya “Wheel of Life”, ha elaborat un estudi del qual s'extreu que el 73% dels catalans percep el període de vacances com el més semblant a un canvi de vida, encara que sigui fugaç. Tot i que tots escollim el nostre propi estil de vida (way of life) decidint a què ens dediquem, amb qui volem compartir el nostre temps o cap a on volem anar i estar, habitualment ens plantegem si estem en la direcció correcta i veiem les vacances com una vàlvula de escapament on poder fer les coses que en realitat volem. D'aquesta manera, el 72% dels catalans afirmen que una de les coses que més gaudeixen en aquest període és poder viatjar i conèixer llocs nous. La llibertat a l'hora de manejar el temps és una altra de les coses que més agrada als catalans, afirmant un 54% que per a ells no tenir horaris és una raó de pes per la qual gaudir de les vacances. Curiosament, un 7% destaca que el millor de les vacances és no haver de veure el cap cada dia.

Tots els grups de l’oposició a Les Corts reclamen solucions econòmiques per les empreses i autònoms dels locals afectats per la nefasta aplicació del programa ‘Amunt persianes’

· Els grups de l’oposició al districte de Les Corts (ERC, Junts,Cs, PP, Valents) presentaran una proposta conjunta al pròxim plenari de districte del 12 de juliol, per demanar al Govern municipal (Bcomú i PSC) una solució econòmica per les empreses i autònoms dels locals del carrer Nubiola i Espinós, 6-8, afectats per la nefasta aplicació del programa ‘Amunt persianes’, que ha provocat el trasllat de la seva activitat a un altre localització

La petició conjunta proposa que abans del 30 de setembre d’enguany, l’Ajuntament de Barcelona presenti una proposta per executar una solució econòmica, utilitzant els fons reservats que hi havia per la fallida compra d’aquests locals del carrer Nubiola i Espinós, valorats en 3,2 milions d’euros segons l’oferta de l’Ajuntament de Barcelona.

Valents presenta la Junta Local de Blanes (Girona)

· El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Llagostera (Girona) el 2019, Andrés Díaz; l’ex coordinador de Ciutadans a Blanes, Joan Morillo; i la que fos membre actiu de la junta local de Ciutadans a Blanes, Lucía Fernández, se sumen a Valents

Aquesta mateixa tarda, davant de l'Ajuntament de Blanes, s'ha presentat la Junta Local de Valents a Blanes que ha quedat conformada per Joan Morillo, com a president; Andrés Díaz, com a secretari general; Lucía Fernández, com a secretària d'organització; i Álex Robles, com a secretari de comunicació.
Valents presenta la Junta Local de Caldes de Malavella

· Davant de l'Ajuntament de Caldes de Malavella, Valents ha presentat la Junta Local que ha quedat conformada per Carmelo Vico, com a president, Juan Carlos Hernández, com a secretari general, Ferran Giménez, com a secretari d'organització, Ángel Regueiro, com a secretari d'acció institucional i Gastón Vergés, com a secretari de comunicació

Eva Parera, presidenta de Valents, ha afirmat que “el projecte de Valents està agafant força i s'està expandint per tots els municipis de Catalunya. Sense anar més lluny, les darreres setmanes hem presentat les juntes locals de Valents a Esplugues de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat, Girona i Castelldefels, així com al regidor Ali Beizaee, a Esplugues, a l'exregidor Javier Martín Hermosín, a L'Hospitalet i fa algun temps, a Carmelo Vico, regidor a Caldes. Però no reconstruirem Catalunya de qualsevol manera.

Valents organitza un diàleg entre Teresa Freixes i Valentí Puig: El futur del constitucionalisme a debat

· Demà, dimarts 31 de maig, a les 19h, Valents organitza el diàleg “El futur del constitucionalisme a debat” entre Teresa Freixes, catedrática Jean Monnet ad personam, i Valentí Puig, escriptor

Valents ha posat en valor, en múltiples ocasions, la necessitat d’unificar el constitucionalisme a Catalunya per combatre el nacionalisme i el populisme.

2,12109375