elmonfinancer.cat

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP) es reuneix amb els sindicats de l’administració de Justícia per atendre les seves reivindicacions

Veray (PP) es reuneix amb els sindicats de l’administració de Justícia per atendre les seves reivindicacions
Ampliar

  • La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, també ha visitat un obrador d’embotits a la Vall de Bianya i reivindica el sector industrial i agroalimentari “com prioritari i estratègic” en el futur govern Feijóo

martes 18 de julio de 2023, 10:02h
Olot.- La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, s’ha reunit aquest matí amb el principals sindicats de l’administració de Justícia a Girona (UGT, CC.OO i STAJ) que li han traslladat els principals problemes que arrosseguen així com les reivindicacions que realitzen. Veray s’ha compromès a seguir escoltant-los després del 23J “per a tenir en compte les seves reivindicacions i treballar des del diàleg” per a donar-hi resposta. “L’Estat de dret democràtic només es pot tenir disposant d’una justícia que funcioni i d’una justícia independent i perquè funcioni s’ha de dotar el personal de l’administració de Justícia de recursos i instruments, aquest és el nostre compromís”, ha exposat Veray.

La candidata popular també s’ha desplaçat fins a la Garrotxa per visitar l’obrador d’embotits Can Dorca, a la Vall de Bianya, des d’on s’ha compromès en convertir el sector industrial i agroalimentari “com a prioritari i estratègic” en les futures polítiques d’internacionalització del comerç “dins d’una estratègia global per a tota Espanya”. Veray ha posat en valor obradors com aquest de la Vall de Bianya perquè “son una artesania que genera marca, productes de qualitat, genera llocs de treball i evita la despoblació del territori”.

D’altra banda, Veray ha aprofitat per tornar a demanar als gironins que el 23J “concentrin el vot en la candidatura PP perquè és l’única garantia que es produeixi un canvi”. De fet, la candidata popular ha insistit en el fet que “únicament votant PP es podrà derogar el sanchisme i apartar Pedro Sánchez del govern perquè només el PP té opcions reals de ser alternativa”. A més, Veray ha afirmat que una victòria del PP “encara fa més necessari que hi hagi un diputat del PP a les comarques gironines perquè sigui capaç de posar a l’agenda del Govern les necessitats més immediates del territori”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios