elmonfinancer.cat

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Promourem la llibertat d’elecció per a les persones grans perquè optin als recursos assistencials que més s’adeqüin a les seves necessitats”

Veray (PP): “Promourem la llibertat d’elecció per a les persones grans perquè optin als recursos assistencials que més s’adeqüin a les seves necessitats”
Ampliar

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, afirma que “assegurem la sostenibilitat i suficiència” del sistema de pensions

lunes 17 de julio de 2023, 08:34h
Figueres.- La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha assegurat aquesta tarda a Girona, en un acte amb pensionistes i gent gran, que el govern d’Alberto Núñez Feijóo “promourà una oferta d’atenció social àmplia i llibertat d’elecció per a les persones grans perquè puguin optar als recursos assistencials que més s’adeqüin a les seves necessitats i preferències”. També ha afirmat que des del PP “assegurem la sostenibilitat i suficiència” del sistema de pensions “per a les generacions actuals i futures”, així com la seva revalorització en el marc dels pactes de Toledo.

La candidata popular ha assegurat que la voluntat del PP és “treballar per una Espanya que cuida i respecta a les seves persones grans perquè és un acte de solidaritat i responsabilitat entre generacions”. Veray ha afirmat que aquest punt és un “compromís cap a aquells que van cuidar de nosaltres i han llegat la democràcia i la llibertat”. En relació a les pensions, Veray també ha volgut indicar que el creixement econòmic “i més i millors feines és la millor política per a garantir la sostenibilitat de les pensions, perquè les pensions han de ser suficients i sostenibles”.

Durant l’acte, Veray també ha anunciat que des del PP “posarem en marxa” una estratègia nacional d’atenció a la soledat no desitjada, en coordinació amb les Comunitats Autònomes i els Ajuntaments, “per a combatre l’aïllament social, especialment entre les persones grans”. De fet, la candidata popular ha esbossat aquesta estratègia explicant que es posarà en funcionament una xarxa d’atenció a les persones gran en soledat i es fomentarà la corresponsabilitat social per a que els ciutadans també hi participin. “Ens bolcarem amb les necessitats de les persones grans, en la seva qualitat de vida i en combatre la soledat no desitjada”, ha finalitzat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios