elmonfinancer.cat
Diario actualizado de economía y finanzas - International Journal of Economics & Finance    25 de junio de 2024

Anàlisi i Opinió

S'EQUIVOQUEN I MOLT....

Decretàs perquè em dona la gana del Govern de Catalunya

· L’independentisme català ja només té l’idioma per marcar paquet. Això ho acabem de veure amb el decret de llei aprovat el dilluns 30 de maig, pel qual tornen a saltar-se la llei

I és que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha imposat el 25% del castellà a les aules escolars catalanes i, el Govern no vol passar pel tub i decreta no fer-ne cas. Això és molt greu. I més si sentim la intervenció de la locutora Patricia Plaja. Es considera parlant de totes les famílies catalanes, en afirmar que tots els pares de Catalunya són a favor d'aquest decret.

Democràcia directa a Espanya?

· En els darrers temps s'han produït una sèrie de notícies discordants

Part de la població espanyola no hi està d'acord i ho han posat de manifest a nivell particular, familiar o amb els amics. A què em refereixo? La carta enviada per Pedro Sánchez a Mohamed VI del Marroc, la submissió del Govern als partits que volen destruir Espanya, si els partits independentistes i proetarres poden formar part de la comissió de secrets oficials, a la no baixada d'impostos, a la demagògia dels partits independentistes, entre altres exemples. I si això pogués ser diferent?

MOLTES PREGUNTES

La Generalitat també va espiar

· Vostès recorden la cançó de La Trinca “tranquil Jordi, tranquil que és la Guàrdia Civil”, ja que el mateix passa ara. El ministre Bolaños ha viatjat a Barcelona per entrevistar-se amb la consellera Laura Vilagrà per dir-li el mateix sobre el cas d'espionatge batejat com a Pegasus

Els independentistes s’han posat intensos i han muntat el pollastre. Com pot ser que un país van extreure com Espanya els hagi espiat? Això és inconcebible. No ho pot ser. I demanen responsabilitats i tot el que a vostès se'ls acudeixi. El problema és que no recorden el que ells van fer. Quan reben el mateix càstig es queixen. Ara bé, quan ells ho van fer, aquí no passa res.

0,10888671875