elmonfinancer.cat

Yosef David Sánchez-Molina, cònsol d'Israel a Barcelona, es reuneix amb la vicealcaldessa de Jerusalem, Fleur Hassan-Nahoum

· El cònsol d'Israel a Barcelona, Yosef David Sánchez-Molina, s'ha reunit recentment amb la vicealcaldessa de la ciutat de Jerusalem, Fleur Hassan-Nahoum, que ha visitat Barcelona per protagonitzar una xerrada a l'Institut Europeu de la Mediterrània sota el títol “ La ciutat de Jerusalem a l'epicentre del conflicte”

miércoles 24 de enero de 2024, 19:25h
Yosef David Sánchez-Molina, cònsol d'Israel a Barcelona, es reuneix amb la vicealcaldessa de Jerusalem, Fleur Hassan-Nahoum
A la trobada, Sánchez-Molina i Hassan-Nahoum van tenir l'oportunitat de parlar sobre la relació entre Jerusalem i Barcelona, ciutat que cada any rep milers de jerosolimitans que la visiten atrets per la seva arquitectura, el seu art, la seva cultura i també el futbol.


Fleur Hassan-Nahoum és vicealcaldessa de Jerusalem, responsable de relacions exteriors, desenvolupament econòmic, internacional i turisme. També és cofundadora del Consell Empresarial UEA-Israel. El 2023 va ser nomenada pel ministre d'Afers Estrangers d'Israel Eli Cohen com a enviada especial per a la innovació.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios