elmonfinancer.cat

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Cal treballar per eliminar el pas a nivell de Figueres però mantenint l’estació a la ciutat”

Veray (PP): “Cal treballar per eliminar el pas a nivell de Figueres però mantenint l’estació a la ciutat”
Ampliar

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, remarca la necessitat d’un govern “compromès amb totes les infraestructures de la província”

martes 11 de julio de 2023, 08:38h
“Cal treballar per eliminar el pas a nivell de Figueres però mantenint l’estació a la ciutat”. Així s’ha pronunciat aquest matí la candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, des de l’estació de Figueres, on ha arribat amb un tren convencional de Rodalies des de Girona per reivindicar la necessitat que el 23-J es produeixi un canvi a Espanya i sorgeixi un govern “compromès amb totes les infraestructures de la província”. Després la candidata ha seguit fent campanya a La Jonquera i El Pertús.

Veray ha indicat que a Girona “tenim una qüestió important que cal resoldre, que son els passos a nivell com el de Flaçà o el de Figueres que cal anar eliminant”. En relació a aquesta qüestió, la candidata popular ha assegurat que “ens trobem davant 5 anys perduts, 5 anys de Psoe i de sanchisme que han portat deixadesa a les comarques gironines”. A més, Veray també ha reivindicat la necessitat de resoldre les mancances de la R3 Barcelona-Vic-Puigcerdà.

La candidata popular ha explicat també que el PP s’ha compromès a desplegar un pla de xoc per a millorar la qualitat del servei en la mobilitat de Rodalies a totes les comunitat autònomes, i això suposa que l’Estat “inverteixi el calgui en trens i mobilitat a les comarques gironines i la resta de Catalunya i que la Generalitat faci els deures en el servei, que és la seva responsabilitat”. “El tren regional i el mitja distància no funcionen com haurien de funcionar i això no és una guerra de competències o gestió sinó de que a aquell que ha de fer les coses les faci bé”, ha indicat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios