elmonfinancer.cat

Veray (PP): “Facilitarem el desallotjament dels okupes en 24 hores”

Veray (PP): “Facilitarem el desallotjament dels okupes en 24 hores”
Ampliar

· L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, recorda que Catalunya suporta la meitat de les okupacions a Espanya i demana el vot per Concepció Veray perquè els gironins tinguin la veu al Govern

lunes 17 de julio de 2023, 08:36h
Figueres.- La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha visitat aquesta tarda Figueres, juntament amb l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i han assegurat que els populars aprovaran un paquet de mesures antiokupació. En aquest sentit, Veray ha afirmat que “facilitarem que els desallotjaments d’okupes en 24 hores, reforçarem les penes per delicte d’usurpació fins a 3 anys de presó i derogarem la llei d’habitatge, que ha generat inseguretat jurídica i no resol cap dels problemes del mercat de l’habitatge”.

Veray ha assegurat que l’objectiu dels populars també és “millorar la protecció legal davant l’actuació de les màfies, introduint el supòsit penal que l’okupació il·legal es realitzi per un grup organitzat o seguint les seves instruccions”. La candidata popular ha manifestat que el dret a la propietat “és un dels pilars de la comunitat política i social” i és per aquesta raó que ha incidit en la necessitat de “defensar la propietat privada, reconeguda en l’article 33 de la Constitució”.

Tant Veray com Albiol han incidit en la urgència d’acabar amb aquesta problemàtica creant normatives que “garanteixin la seguretat jurídica dels propietaris i la convivència veïnal davant el creixement d’aquest fenomen de l’okupació il·legal, que només ha fet que disparar-se en els darrers anys”.

Per la seva banda, l’alcalde de Badalona ha indicat que Catalunya “és on es produeixen la meitat de les okupacions d’Espanya” i per aquesta raó ha demanat el vot per a Concepció Veray, a fi que els gironins puguin tenir una veu d’una diputada del territori en el futur Govern d’Espanya liderat per Alberto Núñez Feijóo. “Votar Concepció Veray és la garantia que aquests problemes que afecten a tot el país, i d’una manera molt concreta a Catalunya, tindran una veu gironina”, ha apuntat. “Estic segur que tots els veïns de Girona coincidiran amb Concepció Veray que cal acabar amb l’okupació il·legal i la inseguretat ciutadana”, ha remarcat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios