elmonfinancer.cat

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Tinc un desig, que el 2024 l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona es faci a l’Auditori de Girona, que és d’on se’ls va fer fora de forma roí”

Veray (PP): “Tinc un desig, que el 2024 l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona es faci a l’Auditori de Girona, que és d’on se’ls va fer fora de forma roí”
Ampliar

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha recordat el ple en el qual es va declarar persones non grata al rei i l’aleshores delegat del Govern, Enric Millo

jueves 06 de julio de 2023, 07:18h
La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha expressat aquesta tarda el seu desig que l’any 2024 “l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona es faci a l’Auditori de Girona, que és d’on se’ls va fer fora de forma roí”. Ho ha manifestat en el transcurs de l’acte de suport a la Família Reial “Bentornats a Girona” organitzat pel PP i en el qual han participat el president del PPC, Alejandro Fernández, l’exdiputada al Parlament de Catalunya, Carmen de Rivera, l’advocat, editor i articulista, Francesc Moreno, i l’expresident de l’organització S’ha acabat!, Yeray Mellado, i que ha tingut lloc al Restaurant Torre Bonica, a Girona.

Veray ha recordat el ple municipal de 2018 en el qual ella exercia de portaveu del PP a la ciutat de Girona i on es va declarar persona non grata al Rei i al delegat del Govern, aleshores Enric Millo, amb l’abstenció del PSC. “Vam sentir a qui ara és alcalde de Girona dir unes bestieses i bajanades increïbles i vaig haver de sortir protegida del ple simplement per defensar allò que creiem, que la figura del rei representa la neutralitat, la lleialtat institucional i la representació de tota Espanya, també dels que no volen la monarquia”, ha declarat.

Veray ha destacat “la normalitat” que suposa que avui es faci aquesta entrega de premis a la província perquè “és un primer pas per recuperar la normalitat que no s’hauria d’haver perdut”. Per aquesta raó ha insistit en demanar a la Fundació Princesa de Girona que l’any vinent vingui a la ciutat de Girona “i espero poder celebrar-ho sent diputada del PP a Madrid i representant a tots i cadascun dels ciutadans de Girona al Congrés, podem aconseguir-ho perquè ens hi estem deixant la pell”.

La candidata popular ha aprofitat per recordat que el 23 de juliol son unes eleccions “crucials” en les que s’escull entre Pedro Sánchez o Núñez Feijóo. “S’escull entre seguir amb la mentida i la manipulació o un projecte seriós, de creixement i progrés, que representa Feijóo”. Veray ha acabat amb un “Visca Girona, Visca Espanya i Visca el Rei”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios