elmonfinancer.cat
Diario actualizado de economía y finanzas - International Journal of Economics & Finance    28 de noviembre de 2023

Exterior

El Museu de Shanxi presenta una exposició especial sobre la civilització del bronze de la conca del riu Groc

· Al Museu de Shanxi de la ciutat de Taiyuan, capital de la província de Shanxi, al nord de la Xina, s'està celebrant una exposició especial sobre el tema "Glòries del Gran Riu"

BEIJING (Xinhua) -- Al Museu de Shanxi de la ciutat de Taiyuan, capital de la província de Shanxi, al nord de la Xina, se celebra una exposició especial sobre el tema "Glòries del Gran Riu". Un total de 160 peces i conjunts d'objectes de bronze seleccionats de 30 museus de tota la Xina, donen llum sobre el desenvolupament de l'esplèndida edat del bronze a la regió, destacant com va evolucionar el sistema ritual i musical a l'antiga Xina.
China's Suning thrives with e-commerce

· So far, Suning has more than 40,000 registered online stores, directly and indirectly creating jobs for more than 80,000 people, and the sales revenue has exceeded 15 billion yuan (about 2.06 billion U.S. dollars)

BEIJING (Xinhua) -- In recent years, Suning County in north China's Hebei Province has vigorously implemented the strategy of developing through e-commerce, with open platforms gathering momentum, cross-border logistics extending in all directions, and the e-commerce ecology becoming increasingly complete. The county has become a hot spot for e-commerce and Internet celebrities.

· More information about >>> https://www.youtube.com/watch?v=ed9rWA9uywE

CONTARÁ CON MÁS DE 400 INVITADOS DE MÁS DE 30 PAÍSES

Beijing es prepara per a Financial Street Forum 2023

· Sota el lema “Una Xina millor un Món millor”, començarà a Beijing el proper dimecres 8 de novembre la Conferència Anual del Financial Street Forum 2023, centrada a enfortir llaços de cooperació econòmica i l'obertura financera, així com a promoure l'intercanvi econòmic a nivell global

BEIJING (Xinhua, Bao Nuomin, baonuomin@xinhua.org) -- La Conferència Anual Financial Street Forum 2023 arrencarà el proper 8 de novembre a la ciutat de Beijing i se centrarà en enfortir l'obertura i la cooperació financeres, així com en promoure el intercanvi econòmic i els resultats positius per a tots els interlocutors. L'esdeveniment de tres dies concentrarà més de 400 convidats de més de 30 països i regions de tot el món per discutir i intercanviar punts de vista sobre qüestions de l'economia mundial, i assumptes financers d'actualitat, i sobre com potenciar el desenvolupament econòmic mundial través de la cooperació financera.
Ibercondor lidera el transporte de mercancías entre España e Italia de la mano de Becosped

· Ibercondor y Becosped realizan salidas semanales de y para Prato (Toscana) y Milán (Lombardía) con un equipo profesional conocedor de ambos países que garantiza el éxito de los envíos entre España e Italia

Ibercondor, empresa experta en todo tipo de transporte de mercancías (terrestre, marítimo, aéreo, especiales, etc.), logística internacional y gestión aduanera, se consolida como líder en el transporte de mercancías entre España e Italia gracias al acuerdo que mantiene con Becosped, partner de confianza en el país transalpino. La colaboración entre Ibercondor y Becosped se inició hace muchos años y, actualmente, se realizan salidas semanales de y para Prato (Toscana) y Milán (Lombardía) con un equipo profesional conocedor de ambos países que garantiza el éxito de los envíos entre España e Italia.

ELECCIONS PARLAMENTÀRIES A KAZAKHSTAN

Kazakhstan afronta el seu futur de transformacions democràtiques amb les eleccions parlamentàries d'aquest diumenge 19 de març

· La República del Kazakhstan té una cita electoral al Parlament aquest diumenge 19 de març, en un moment clau en què l'exrepública soviètica afronta un futur de canvis positius i transformacions cap a la seva modernització política

El president del Kazakhstan, Kassym-Jomart Tokàiev, va dissoldre el 19 de gener d'aquest any la Cambra Baixa del Parlament i va anunciar eleccions legislatives anticipades per al 19 de març. L'anunci es va produir quatre mesos després de la seva reelecció al capdavant del país més gran de l'Àsia Central, en comicis presidencials anticipats es tracta d'una decisió en línia amb la reforma constitucional del juny del 2022, que busca girar full a les tres dècades de govern del seu predecessor, l'omnipotent Nursultan Natzarbaiev, que va dimitir el 2019. Kazakhstan és avui un país gegantí amb uns 20 milions d'habitants que és considerat un enclavament privilegiat ubicat en plena ruta de la seda i amb abundants recursos naturals com gas i petroli, terres rares, mineria o agricultura, sent el principal productor del món d'urani i comptant amb una puixant indústria de transformació petroquímica i tèxtil.

EXPULSAR RUSSIA

Swift, l'arma per castigar Rússia per la invasió d'Ucraïna

· Expulsar un país sencer d'aquest sistema de pagaments internacional seria un cop econòmic per a Rússia, que també podria perjudicar les economies occidentals

Swift és l'acrònim de Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication, la Societat per a les Comunicacions Financeres Interbancàries Internacionals. És una organització que es fa responsable d'administrar i gestionar de forma segura les transaccions que fan els bancs a tot el món. Occident mira de trobar una resposta adequada a l'atac rus a Ucraïna en el terreny de les sancions, a banda dels intents diplomàtics o la possible ajuda militar. Europa i els Estats Units van decidir divendres bloquejar els béns que puguin de Vladímir Putin i el seu ministre Serguei Lavrov i aquest dissabte han anunciat una mesura més dràstica: expulsar alguns bancs russos del sistema bancari Swift que permet les transaccions internacionals. No s'han detallat els bancs afectats.

0,185546875