elmonfinancer.cat

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP): “Volem incloure Palafrugell dins el Pla Estratègic de Turisme Gastronòmic i Enològic i potenciar les marques gironines”

Veray (PP): “Volem incloure Palafrugell dins el Pla Estratègic de Turisme Gastronòmic i Enològic i potenciar les marques gironines”
Ampliar

· La candidata del PP per Girona al Congrès dels Diputats, Concepció Veray, ha iniciat la campanya a Palafrugell reivindicant la necessitat de potenciar la província sota la Marca Espanya

sábado 08 de julio de 2023, 09:49h
Palafrugell.- La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha anunciat aquest matí, durant una visita al Museu del Suro de Palafrugell, que vol incloure el municipi dins el Pla Estratègic de Turisme Gastronòmic i Enològic que els populars dissenyaran per a tota Espanya. “Ens comprometem a treballar perquè el pla que vam anunciar que faríem a nivell nacional inclogui Palafrugell com a municipi surer”.

Veray ha recordat la important tradició surera de la província de Girona i ha destacat el valor i referent que suposa el Museu del Suro i l’enoteca que haurà d’entrar en funcionament en breu. La candidata popular també ha indicat que la inclusió de Palafrugell dins el Pla Estratègic també permetrà “potenciar les marques turístiques gironines dins el paraigües de la Marca Espanya”.

Per a la candidata popular, treballar en aquesta direcció possibilitarà posar en valor elements rellevants del territori, com és el Museu del Suro i la futura enoteca, i així contribuir a dirigir l’activitat turística i cultural cap a indrets de la província que encara tenen potencial per créixer.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios