elmonfinancer.cat

PP DE GIRONA

El PP Girona convoca diumenge tots els ciutadans per a defensar la igualtat i protestar contra l’amnistia a Girona

El PP Girona convoca diumenge tots els ciutadans per a defensar la igualtat i protestar contra l’amnistia a Girona
Ampliar

· El president del PP a la província de Girona, Jaume Veray, serà present a l’acte davant la Subdelegació del Govern on es llegirà un manifest

viernes 10 de noviembre de 2023, 10:51h
El Partit Popular de Girona ha posat a funcionar la maquinària per a preparar i organitzar una concentració a Girona per a defensar l’Estat de dret, protestar contra l’amnistia i garantir la igualtat dels espanyols, independentment de la comunitat autònoma en la qual visquin. El president del PP a la província de Girona, Jaume Veray, juntament amb altres dirigents i càrrecs electes del partit, serà present a l’acte, que tindrà lloc el proper diumenge davant la Subdelegació del Govern a les 12:00h, i en el qual també es llegirà un manifest.

El Partit Popular ha anunciat també que es mobilitzarà en totes les capitals de província per a denunciar la deriva a la qual està conduint Espanya el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, amb els seus pactes i acords amb els seus socis independentistes i comunistes.

En el Partit Popular no ens acovardirem ni ningú ens silenciarà davant els constants atropellaments que s’estan gestant per a possibilitar, a costa dels ciutadans i la legalitat vigent, que Pedro Sánchez continuï sent president del Govern a costa del que faci falta.

El Partit Popular és l’única formació que, des del punt de vista polític, social i econòmic, pot frenar un despropòsit que perjudica tots els espanyols.

Per això, continuarà alçant la veu de manera pacífica, però constant i utilitzarà tots els recursos legals a la seva disposició per a frenar a totes les institucions el que considera una compra de voluntats perquè el socialisme continuï perpetuant-se en el poder amb partits que volen trencar el nostre país.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios