elmonfinancer.cat

ELECCIONS GENERALS 23J

Veray (PP) assegura a La Garrotxa que el PP “recuperarà el respecte social” als caçadors i “rectificarà la criminalització a la que els ha sotmès el sanchisme”

Veray (PP) assegura a La Garrotxa que el PP “recuperarà el respecte social” als caçadors i “rectificarà la criminalització a la que els ha sotmès el sanchisme”
Ampliar

· La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, s’ha compromès també a reformular l’estratègia de turisme sostenible 2030 per augmentar la col·laboració público-privada i posicionar Espanya com a referent mediambiental

jueves 13 de julio de 2023, 08:16h
La candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha anunciat aquest matí des de La Fageda, a Santa Pau, el compromís de la seva formació per a reformular l’estratègia de turisme sostenible 2030 per augmentar la col·laboració público-privada i posicionar Espanya com a referent mundial en destí de contribució mediambiental. També ha mantingut una reunió privada amb membres del sector de la caça als quals els ha traslladat el compromís del PP amb l’activitat cinegètica perquè “és un sector molt important a les comarques gironines, aporta riquesa, sostenibilitat i ens ajuda a cuidar el medi ambient”. En aquest sentit, els ha recordat que el PP va firmar amb la Real Federación Española de Caza (RFEC) i l’Oficina Nacional de la Caça el decàleg “Compromís Polític amb l’Activitat Cinegètica 2023/27” i també es va comprometre a derogar la llei de benestar animal.

Veray ha remarcat la necessitat de “recuperar el respecte social” dels caçadors després de la “criminalització” a la que els han sotmès “el sanchisme i els partits polítics que donen suport a Pedro Sánchez”. De fet, Veray ha assegurat que el PP “rectificarà aquesta manera de fer” per tal de reconèixer-los el valor que tenen els caçadors i que els darrers cinc anys “han vist com se’ls posen pals a les rodes, se’ls ha donat l’esquena, se’ls ha complicat la vida i se’ls ha criminalitzat d’una manera intolerable”.

En matèria turística, la candidata popular ha incidit en la necessitat d’apostar per una major col·laboració público-privada per fomentar plans específics de desenvolupament i promoció de turisme amb alta potencialitat de desestacionalització. “A la Garrotxa tenim empreses turístiques integrades en el territori, que tenen en compte la protecció del medi ambient, el preserven i se’ls ha d’ajudar”, ha indicat. A més, Veray indica que el PP pretén posicionar España com a referent mundial en destí de contribució mediambiental “fomentant la sostenibilitat de les empreses del sector i com a referent mundial especialista en el sector turístic”.

Finalment, Veray ha demanat també el vot per la seva candidatura perquè “és important que hi hagi un diputat gironí al Congrés que formi part del grup parlamentari que tindrà el govern i pugui treballar perquè s’apliquin aquestes polítiques a la província”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios