elmonfinancer.cat

Audax Renovables llança un programa de pràctiques a l'estranger per a joves

· L’Internship, d'un mes de durada, els brinda un contracte laboral a les oficines d'Audax a Holanda, Itàlia, Portugal, Hongria, Polònia o Espanya

sábado 03 de agosto de 2024, 10:56h
Audax Renovables llança un programa de pràctiques a l'estranger per a joves
Ampliar
Audax Renovables ha ofert als fills/es de treballadors i col·laboradors que estiguin cursant estudis superiors un programa d'estades a l'estranger. Aquest Internshipha tingut una durada d'un mes i els joves han pogut triar una destinació entre els països a Europa on Audax comercialitza llum i gas. L'Internship d'Audax, que s'ha desenvolupat el mes de juliol, ha comptat amb 13 participants distribuïts a les ciutats europees següents: Budapest (Hongria), Almere (Holanda), Torí (Itàlia), Varsòvia (Polònia), Algés (Portugal) ) i Badalona (Espanya).

A més del contracte laboral, el programa ha sufragat els costos dels trasllats d'anada i tornada, i ha ofert suport en la recerca d'allotjaments al país de destinació. Un cop finalitzada la seva estada, els participants al programa han realitzat la presentació del projecte de Global Challenge a la direcció d'Audax a Badalona.

És la primera vegada que Audax Renovables posa en marxa aquest Internship i, després de l'èxit del primer programa, els responsables de la companyia han manifestat la intenció de plantejar noves edicions, així com el desenvolupament del Graduate Program, que anirà dirigit a perfils universitaris recent graduats.

Mitjançant aquesta iniciativa, els joves han adquirit experiència laboral, han tingut l'oportunitat de millorar el nivell d'anglès, han ampliat l'horitzó professional i personal i han pogut explorar noves cultures i realitats, desenvolupant les seves habilitats d'autonomia i adaptació.

Carolina Gavilán, Chief People Officer d'Audax, afirma: “Estem segurs que aquesta experiència els ha enriquit laboralment i contribuït significativament al seu creixement i desenvolupament futur. És una gran oportunitat per tenir una primera incursió al món laboral i sobretot per aprendre a desenvolupar-se en un altre idioma i en un altre país. A més, per a la companyia i per a la resta de companys l'experiència ha estat molt positiva”.

Carolina Gavilán també ha destacat que aquest programa, impulsat i promogut per Oscar Santos, director general de la companyia, s'emmarca dins de les polítiques laborals que Audax promou per millorar el benestar i facilitar la conciliació dels seus treballadors, com les actuals jornades reduïdes els divendres i vigílies de festius, la jornada intensiva al juliol i l'agost, el teletreball, l'adaptació de jornades i el servei de càtering al migdia.

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic integrat verticalment que genera 100% energia d'origen renovable i subministra electricitat i gas, amb presència a 9 països. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, construcció i en diferents fases de desenvolupament que supera 1GW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 363.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment PIME a Iberia.

Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP® el març del 2020. Actualment, la seva capitalització borsària supera els 550 milions de euros, i compta amb un equip de gairebé 800 professionals.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios