elmonfinancer.cat

Plasticband, primera empresa del sector de l’embalatge que obté la certificació europea RecyClass® a Espanya

· Aquesta certificació reforça l’aposta de Plasticband per fer compatible el lideratge i la competitivitat amb l'economia circular i la innovació en tecnologia verda, i permetrà produir al 2025 el 70% del fleix amb material reciclat i reciclable

lunes 19 de agosto de 2024, 11:52h
Plasticband, primera empresa del sector de l’embalatge que obté la certificació europea RecyClass® a Espanya
Ampliar
Plasticband, empresa amb seu a Granollers líder en la fabricació de fleix i maquinària per a embalatge, ha aconseguit la certificació europea RecyClass®, convertint-se en la primera empresa del sector a obtenir aquesta distinció a Espanya. Aquest important reconeixement subratlla el compromís continu de Plasticband amb les pràctiques sostenibles, la seva dedicació a promoure l'economia circular i el seu avantatge competitiu en tecnologia verda.

Aquesta certificació avala el camí de Plasticband en matèria de sostenibilitat. Actualment a la seva planta de Granollers es fabrica el fleix de polipropilè (PP) més sostenible d’Europa, el ECO245, fabricat amb fleix 100% reciclat i 100% reciclable mono material, energia solar i aigua provinent de la pluja, i certificat per RecyClass®.

La certificació RecyClass® és un estàndard europeu que avalua i verifica la circularitat dels materials utilitzats en els processos de producció. Aconseguir aquesta certificació demostra que Plasticband compleix amb els criteris més exigents de sostenibilitat i eficiència en el reciclatge, una fita clau en el seu compromís de minimitzar l'impacte ambiental.

"La nostra tecnologia verda pròpia és un dels tres pilars principals que defineixen el nostre avantatge competitiu," afirma Jordi Guimet, CEO de Plasticband. “Amb la recent inauguració de la nostra nova fàbrica, una de les més verdes del sud d'Europa, estem encara més ben posicionats per liderar el sector en innovació i sostenibilitat”, afegeix.

Plascticband és l’empresa líder en producció de maquinaria amb tecnologia pròpia i fleix. Les seves plantes a Granollers i Oporto serveixen maquinaria als cinc continents. L’equip de Plasticband està format per 65 persones.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios