elmonfinancer.cat

El distrito Minhang a Shanghai adopta nous projectes d'habitatges de lloguer subsidiats pel govern

El distrito Minhang a Shanghai adopta nous projectes d'habitatges de lloguer subsidiats pel govern
Ampliar

· Aquestes noves opcions proposades pel govern xinès estan destinades a joves i nous residents amb un sistema que permet diversos nivells de lloguer

By Agencia de Noticias Xinhua
jueves 21 de diciembre de 2023, 09:57h
BEIJING (Agencia Xinhua) - El distrito de Minhang de la ciudad de Shanghai, al Este de China, ha recibido recientemente el título de “El Distrito más feliz de China” al Foro de Ciudades Felices de China 2023 celebrado recientemente a la ciudad de Chengdu. Lo cierto és que la megaurbe china s'ha decidit apostar pels joves i nous residents i ha posat en marxa mecanismes pilot al districte de Minhang amb la innovació d'un nou tipus d'habitatges de lloguer de diversos nivells.

El sistema proposat al districte Minhang varía des de "alquilar una cama" o "alquilar una habitació" fins a "alquilar una casa completa" i s'ha convertit en un microcosmos per al Pla de Vivienda de la ciutat de Shanghai.

Las nuevas dotaciones de vivienda priorizan las necesidades de los trabajadores y administradores de la construcción de primera línea a la ciudad y están tomando además en cuenta el equilibrio entre el trabajo y residencia para las industrias, parques y universidades de la región.

Les noves situacions socials, la demanda d'habitatge en una ciutat en plena expansió i creixement tant demogràfic com a econòmic, han fet que impulsen aquests nous models que permeten la flexibilitat d'alquilar una habitació temporalment fins a una vivenda completa per a una unitat familiar, agafant les necessitats d'enormes capes de població treballadora.


(Editat per Bao Nuomin amb Xinhua Silk Road, baonuomin@xinhua.org)

· Per a més informació sobre la Franja i la Ruta en espanyol, visita https://esp.yidaiyilu.gov.cn/

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios