elmonfinancer.cat

Bon comportament en els mercats del carbó metalúrgico de Xina

Bon comportament en els mercats del carbó metalúrgico de Xina
Ampliar

· El treball de revisió i optimització de l'índex de preus del carbó de coque de Xinhua, que va ser compilat conjuntament pel Centre de seguiment de preus de la Comissió Nacional de Desenvolupament i Reforma i el Servei d'Informació Econòmica de la Xina (CEIS) de l'Agència de Notícies Xinhua, s'ha realitzat amb èxit. recentment

By Agencia de Noticias Xinhua
jueves 18 de abril de 2024, 11:39h
L'optimització de l'índex té com a objectiu augmentar la cientificitat, la precisió i la sensibilitat de l'índex i proporcionar una referència de senyal de preu més precisa per al mercat, les empreses i els departaments governamentals. Aquesta optimització es basa en l'enriquiment i la millora de les fonts de dades, que es deriven principalment de les dades del contracte de la plataforma de comerç electrònic "Coking Coal Online" de Shanxi Coking Coal & Coke International Trading Center.
Bon comportament en els mercats del carbó metalúrgico de Xina

Com a índex de preus del carbó de coc a nivell nacional, l'índex recentment revisat, d'una banda, pot reflectir contractes a mitjà i llarg termini, promovent l'estabilització del mercat del carbó de coc.

D'altra banda, l'índex modificat pot reflectir de manera sensible les fluctuacions ràpides del mercat, jugant un paper de senyal de preu per al mercat.

Durant la prova, l'índex optimitzat pot reflectir eficaçment la informació del mercat d'una manera més oportuna i precisa, ja que les seves fluctuacions es van mantenir bàsicament coherents amb les tendències dels preus del mercat i l'índex d'ofertes va respondre als canvis del preu del mercat una mica abans que els seus homòlegs durant determinats períodes.

S'assabenta que l'optimització consisteix principalment en actualitzar el pes de l'índex i ajustar la composició de la mostra, redissenyar l'índex d'ofertes per fer-lo més adequat a les necessitats del mercat, enriquint encara més el sistema de productes de l'índex i ajustar el temps de llançament divendres en comptes de dimecres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios