elmonfinancer.cat

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Taiwan celebra la Setmana de la Igualtat de Gènere coincidint amb el Dia Internacional de la Dona

Taiwan celebra la Setmana de la Igualtat de Gènere coincidint amb el Dia Internacional de la Dona
Ampliar

· Organitzada pel Ministeri d'Afers Exteriors de Taiwan i la Fundació per a la Promoció i el Desenvolupament dels Drets de la Dona, i coincidint amb el Dia Internacional de la Dona (8M), se celebra un any més la Setmana de la Igualtat de Gènere de Taiwan en el marc de la 68a sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW68, sigles en anglès) de les Nacions Unides, esdeveniment que tindrà lloc a Nova York de l'11 al 22 de març del 2024

viernes 08 de marzo de 2024, 19:18h
La CSW68 és la reunió anual més gran de les Nacions Unides sobre la igualtat de gènere i l'empoderament de les dones, i se celebra aquest any sota el lema prioritari “Accelerar l'assoliment de la igualtat de gènere i l'empoderament de totes les dones i nenes abordant la pobresa i enfortint les institucions i el finançament amb perspectiva de gènere”. Taiwan, que va ser considerat el 2023 com el primer país d'Àsia quant a igualtat de gènere, celebra diferents esdeveniments durant la CSW68 dins la seva Setmana de la Igualtat de Gènere, entre els quals destaquen el Fòrum Principal de Taiwan i la Nit Cultural, la Nit d'Innovació de Gènere i el Fòrum CSW68.



El Fòrum Principal de Taiwan i la Nit Cultural se celebrarà el 13 de març a l'Oficina Econòmica i Cultural de Taipei a Nova York. En aquest esdeveniment, dones empresàries, representants d'institucions financeres i altres convidats distingits discutiran sobre com estimular la igualtat de gènere a través de la resiliència financera i la inclusió.

La Nit d'Innovació de Gènere se celebrarà a l'Impact Hub New York el 14 de març. L'esdeveniment ressaltarà el poder innovador de les perspectives de les generacions joves en la defensa de la igualtat de gènere i abordarà la implementació dels objectius DEI (diversitat, equitat i inclusió) en tots els aspectes de la vida.

També tindrà lloc, de l'11 al 22 de març, el Fòrum ONG CSW68, amb 30 esdeveniments paral·lels d'ONG de Taiwan, que compartiran les seves experiències sobre la resiliència financera de les dones, els sistemes de protecció social i altres qüestions d'igualtat de gènere.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios