elmonfinancer.cat

ADX Renovables guanya el concurs públic per subministrar 10,6 milions de kWh de gas natural a l'Ajuntament de las Rozas de Madrid

  • La comercialitzadora del Grupo Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta i, en conseqüència, s'ha adjudicat la totalitat del contracte a mercat lliure

viernes 23 de agosto de 2024, 08:46h
ADX Renovables guanya el concurs públic per subministrar 10,6 milions de kWh de gas natural a l'Ajuntament de las Rozas de Madrid
Ampliar

ADX Renovables S.L., comercialitzadora del Grupo Audax Renovables, ha guanyat el concurs públic convocat per l'Ajuntament de Las Rozas de Madrid per subministrar gas natural a tots els seus punts de subministrament, un total de 61. ADX Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta i, per tant, s'ha adjudicat la totalitat del contracte a mercat lliure. Es tracta d'un acord per subministrar més de 10.600.000 kWh durant un any a totes les dependències de l'Ajuntament de Las Rozas de Madrid, pujant el pressupost a 809.133,30 euros a l'any (IVA no inclòs).

El contracte s'ha adjudicat en la modalitat de preu fix, assegurant-se l'Ajuntament de Las Rozas, per al període de lliurament d'1 any i la seva possible pròrroga de 12 mesos addicionals, un pressupost associat al contracte no afectat per l'actual situació de volatilitat de els mercats energètics.

Marc Blasi, Country Manager d'Audax Renovables a Espanya, assenyala: “Oferim un servei energètic de gran qualitat a les administracions públiques. La nostra oferta ha estat la millor valorada ponderant no només el preu, sinó també altres aspectes com la capacitat del servei i la rapidesa de resposta. Aquesta nova adjudicació és una prova més de que som capaços de proporcionar una prestació fiable a preus molt competitius”.

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic integrat verticalment que genera 100% energia d'origen renovable i subministra electricitat i gas, amb presència a 9 països. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, construcció i en diferents fases de desenvolupament que supera 1GW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 363.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment PIME a Iberia.

Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP® el març del 2020. Actualment, la seva capitalització borsària supera els 550 milions de euros, i compta amb un equip de gairebé 800 professionals.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios