elmonfinancer.cat

El Grupo Repris obre tres nous bingos a Catalunya

El Grupo Repris obre tres nous bingos a Catalunya
Ampliar

· Les noves Sales de Bingo Play2Win, obertes totes aquest mes d'abril, estan dissenyades fins a l'últim detall per oferir confort, discreció i professionalitat als seus clients

jueves 02 de mayo de 2024, 10:52h
El Grupo Repris, l'empresa de lleure catalana amb 42 anys d'història i titular de 14 salons de joc, entre els quals hi ha el famós Apol·lo de l'Avinguda Paral·lel de Barcelona, ha inaugurat tres nous bingos a Catalunya durant aquest mes d'abril, expandint així la seva marca d’establiments de joc de Bingo i Salons Play2Win.

Aquestes tres noves obertures han suposat la creació de 42 nous llocs de treball, que fan que la plantilla del Grupo Repris pugi a 330 treballadors. El primer dels tres establiments a obrir al públic ha estat a la ciutat de Reus (Carrer Víctor Català, 25), seguit per Vilafranca del Penedès (Avinguda Tarragona, 144) i finalment el Vendrell (Carrer Alguer, 2-4).

Aquestes obertures responen a l'estratègia de creixement del Grupo Repris, els bingos del qual incorporen les polítiques de joc responsable de la companyia, i compleixen estrictament tota la legislació vigent. Per a la segona generació del Grupo Repris, el benestar dels seus clients i treballadors és una prioritat, raó per la qual ha invertit grans esforços en aquestes sales per oferir un joc responsable i segur que facin d'aquestes instal·lacions, sense cap dubte, establiments de joc i lleure referents a tot Catalunya.

Comptant amb les darreres novetats tecnològiques al sector del joc i un personal altament qualificat, les noves Sales de Bingo Play2Win estan dissenyades fins a l'últim detall per oferir confort, discreció i professionalitat als seus clients. A més, tenen màquines recreatives d'última tecnologia i un gran atractiu per als usuaris.

En paraules d'Eugeni Balsells Herrero, gerent de Grupo Repris, “aquestes tres noves obertures posen de manifest que som una empresa referent en matèria de joc i lleure a Catalunya”. "Esperem poder seguir realitzant noves obertures en un futur proper", ha afegit.

Compta amb salons de joc, explotació d'apostes esportives, una cadena de restauració pròpia, i un equip altament professionalitzat amb clara vocació d'excel·lència en l'atenció al client que es tradueix en un projecte empresarial líder al sector del joc català. El seu permanent i gran equip humà durant més de tres dècades, ha expandit i diversificat el grup, col·locant-lo als més importants òrgans de direcció de les associacions sectorials, i convertint-lo en un referent del sector del joc.

El Grupo Repris obre tres nous bingos a Catalunya
Ampliar
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios