elmonfinancer.cat

Aquest llançament innovador suposa la primera convergència real de producte entre aquests dos sectors empresarials

Aquest llançament innovador suposa la primera convergència real de producte entre aquests dos sectors empresarials
Ampliar

· La companyia energètica catalana Visalia llança al mercat la primera tarifa plana d'energia i telecomunicacions per a llars de la Història

viernes 08 de marzo de 2024, 08:54h

Visalia, el grup energètic independent català que subministra electricitat, gas natural, gasoil i propà a més de 110.000 clients en procés d'integració vertical amb el desenvolupament d'actius propis de generació d'energia solar fotovoltaica, ha llançat al mercat el passat dijous, 29 de febrer, la primera tarifa plana d’energia (llum i gas) i telecomunicacions (fibra i mòbil) per a llars de la Història del nostre país. Es tracta del primer producte convergent real que combina els subministraments de llum, gas, fibra i mòbil en un únic proveïdor i en un mateix rebut mensual, el que permet acabar amb la incomoditat que suposa tenir diferents proveïdors, amb factures diferents, càrrecs en compte en diferents dies i canals d'atenció al client diferents. A més, com es tracta d’una tarifa plana, els clients que la contractin pagaran tots els mesos la mateixa quota independentment del consum que hagin efectuat i de l'estacionalitat del consum d'energia, és a dir, sense regularitzacions.

Els usuaris podran dissenyar la seva tarifa plana combinant qualsevol dels subministraments energètics amb els paquets de fibra i mòbil. És a dir, podran triar entre contractar llum+fibra i mòbil, llum+gas+fibra i mòbil o gas+fibra i mòbil, segons les seves necessitats i preferències. A més, aquells clients que només vulguin contractar subministraments d'energia continuaran tenint l'opció de contractar de manera independent els plans de llum o gas que ofereix Visalia.

Segons indica Alejandro Tejero-Garcés, director general de Visalia, “amb aquest producte revolucionari, Visalia canvia les regles de joc al sector, ja que trenca amb el model de 'pagament per consum d'energia' a 'pagament per capacitat'”. “L'usuari ja no haurà de llegir i desxifrar les factures de llum o gas, oblidarà la intranquil·litat que pateix davant els vaivens de preus de la llum i el gas, i sabrà la quota que pagarà per tots els serveis cada mes” , ha destacat remarcant que "des de Visalia estem molt compromesos amb la tranquil·litat, benestar, practicitat i comoditat de les famílies espanyoles, fomentant el seu consum responsable i leficiència energètica de les seves llars".

Per la seva banda, Benjamín Abejas, director de Transformació, Venda Digital i Desenvolupament de Visalia, ha explicat que la tarifa plana és un producte que aporta innovació al mercat i als particulars perquè, assegura, “com va passar al sector de les telecomunicacions fa 25 anys, la complexitat de gestió del quilovat a tota la xarxa no s'ha de traslladar al client”. “Fer possible aquesta tarifa plana requereix gestionar tots els requisits legals i nosaltres hem estat capaços de fer una anàlisi dels costos del sistema i de la dificultat de la gestió i simplificar-ho perquè l'usuari final sempre sàpiga què està pagant. Tots els clients sabran les seves lectures mensuals, pagaran els seus càrrecs i peatges a totes les factures de cada mes i d'acord amb el seu consum real”, ha afegit, sentenciant que “és innovació perquè a Visalia ens agrada pensar diferent. Tot es pot fer de manera senzilla i més fàcil”.

Acord de col·laboració amb Onivia, operador majorista de fibra òptica

Visalia ha dissenyat la tarifa plana juntament amb l'operador majorista de fibra òptica Onivia, que ha inclòs els seus atributs diferencials: velocitats de fibra simètriques, 99,5% de disponibilitat de xarxa garantida, qualitat Tier1 i una plataforma de sistemes d'última generació que permet unir la provisió dels serveis de fibra i mòbil, proporcionant un servei de telecomunicacions extrem a extrem a Visalia per optimitzar-ne el temps, esforç i recursos.

José Antonio Vázquez, CEO d'Onivia, ha manifestat que “estem encantats amb aquest acord de col·laboració que llancem al costat de Visalia, una companyia referent al mercat espanyol de l'energia per obrir la nostra activitat a nous segments de mercat. És una gran responsabilitat per a Onivia, garantir el nivell d'excel·lència requerit per Visalia als nivells de servei de la nostra xarxa de fibra òptica i la nostra plataforma”.

El grup Visalia, que ha unificat recentment tot el negoci de les empreses sota la marca Visalia, inclou el llançament d'aquesta tarifa plana d'energia i telecomunicacions com a part del desenvolupament del seu pla estratègic a 2026 basat en la integració d'antigues marques, la diversificació i la convergència de serveis per oferir productes a mida i altament competitius per a tota la seva tipologia de clients, principalment comunitats de propietaris, llars particulars i pimes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios