elmonfinancer.cat

LICEOTIC celebra a Barcelona el congrés exclusiu més gran per a CIO's i responsables de departaments TIC

LICEOTIC celebra a Barcelona el congrés exclusiu més gran per a CIO's i responsables de departaments TIC
Ampliar

· LiceoTic, la comunitat més gran de CIOs i directius IT en parla hispana, celebra el seu primer congrés presencial el proper 4 de novembre

miércoles 26 de octubre de 2022, 13:30h

LiceoTic, la comunitat més gran de CIOs i directius IT en parla hispana presenta el seu primer congrés presencial que tindrà lloc el proper 4 de novembre de 2022 a CosmoCaixa Barcelona (Carrer d'Isaac Newton, 26, Barcelona) . Es preveu l'assistència de més de 800 CIO tant de forma presencial com virtual. En paraules de Jordi Damià, CEO del Grup Setesca: “És una oportunitat única de poder saludar-nos i tornar-nos a veure les cares. Aquests anys de pandèmia han endarrerit el primer congrés presencial de la comunitat i creiem que CosmoCaixa és un lloc perfecte per fer-ho, un lloc on la tecnologia i la ciència s'uneixen”.

Per poder assistir a l'esdeveniment, si no sou membre de LiceoTic podeu sol·licitar una invitació gratuïta a www.liceotic.com o bé és possible registrar-se al congrés a:
www.liceotic.com/congreso-liceoticLa jornada tindrà lloc a lespai de CosmoCaixa Barcelona. S'abordaran temes com: el rol del CIO a l'entorn geoestratègic actual, evolució de ciberseguretat, models de gestió de proveïdors, gestió del canvi, noves tecnologies, cloud… Tot plegat de la mà d'experts del sector.

“Estem orgullosos de dir que LICEOTIC és la comunitat de CIOs i directius IT d'empreses no informàtiques més gran i important en parla hispana. I tot això gràcies a la generositat dels seus membres aportant valor dia a dia a la comunitat de forma desinteressada, és per això que, realitzar el congrés presencial serà una nova fita de la comunitat”

Aquest congrés serà gratuït per als membres de la comunitat ia la seva agenda comptarà amb sessions generals, així com sessions especifiques per sector o interès IT. El rol del CIO a l'entorn geoestratègic actual, evolució de ciberseguretat, models de gestió de proveïdors, gestió del canvi, noves tecnologies, cloud…

Per sol·licitar el registre si no s'és membre de LiceoTic cal presentar una sol·licitud per ser membre de la comunitat i un cop aprovada, sol·licitar la plaça al congrés. Les places són limitades i assignades per rigorós ordre de sol·licitud.

LiceoTic, és la comunitat on alguns dels millors CIOs i directius IT del país, pertanyents a grans empreses a nivell mundial, col·laboren per compartir i conèixer les millors pràctiques en gestió IT.

Alguns dels missatges clau de LiceoTic són:
• Més de 850 CIOs compartint coneixements i experiències de forma desinteressada.
• Més de 200 documents de màxim interès al CIO, com ara webinars, informes o plantilles.
• 4 canals de comunicació.

I tot això de forma GRATUÏTA i sense interferència de marques ni de proveïdors TIC.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios