elmonfinancer.cat

NOVA OBERTURA

Catalonia Ceràmica s'expandeix al Baix Llobregat i preveu facturar 27 MEUR el 2022
Ampliar

Catalonia Ceràmica s'expandeix al Baix Llobregat i preveu facturar 27 MEUR el 2022

· La companyia, líder a Catalunya en solucions constructives des de fa 36 anys, obre una nova botiga a Cornellà de Llobregat de més de 1.500 metres quadrats

viernes 16 de septiembre de 2022, 18:58h

Cornellà de Llobregat. Catalonia Ceràmica és el grup especialitzat en la venda de material per a la construcció, que compta amb sis botigues a Catalunya, ubicades a Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Premià de Dalt, dues a Barcelona i la nova obertura: Cornellà de Llobregat. La companyia compta amb una àmplia gamma de productes ceràmics per a revestiments i paviments, de cuines, banys, wellness i piscines. Pel que fa als resultats, esperen tancar el 2022 amb 27 milions d’euros de facturació. Durant els últims cinc anys, l'organització ha tingut uns creixements del 10% anuals de mitjana.

Daniel Milà, director general de Catalonia Ceràmica.
Daniel Milà, director general de Catalonia Ceràmica.

Daniel Milà, director general de Catalonia Ceràmica, explica que la nova obertura és un "creixement estratègic per arribar a una zona geogràfica amb gran potencial com és el Baix Llobregat, on no teníem presència. D'aquesta forma cobrim tot el que és Barcelona, l'Àrea metropolitana i les comarques properes a la capital catalana".

La nova botiga compta amb 1.500 metres quadrats d'exposició en tres plantes, pàrquing per a clients, 1.000 metres de magatzem i una ferreteria de 200 metres. La ubicació és a la sortida 15 de la ronda de Dalt de Barcelona i és fàcil d'accedir-hi en transport públic i privat. El local compta amb cinc nous treballadors amb anys d'experiència al sector, a més de disposar d'un espai de producte per a arquitectes i interioristes i múltiples espais per a particulars i constructors.

Respecte a les perspectives de futur, Milà explica que "esperen que en un període de dos i tres anys, la botiga es converteixi en un referent al Baix Llobregat i a la zona del sud de Barcelona per la prescripció de materials de construcció”.

Catalonia Ceràmica s'expandeix al Baix Llobregat i preveu facturar 27 MEUR el 2022
Ampliar
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios