elmonfinancer.cat

Barcelona, ​​enclavament perfecte per a Esdeveniments de Team Building

Barcelona, ​​enclavament perfecte per a Esdeveniments de Team Building
Ampliar

· Quan pensem al Maremagnum, al Barri Gotic, a la Barceloneta, oa entorns naturals com el Parc Natural del Montseny, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Montserrat, Sitges o Sant Sadurní d'Anoia pensem en enclavaments únics, amb una infinitat de possibilitats

martes 20 de septiembre de 2022, 16:47h

Gaudir del treball en equip al centre de Barcelona o en un entorn natural realitzant una activitat divertida i amb valors sostenibles és sens dubte una de les tendències més importants al sector de cara a la tornada a la feina al setembre. Aquest és l'esperit de les noves propostes al sector d'esdeveniments de Team Building que són tendència a Catalunya. Els professionals del Recursos Humans d'empreses líder com KPMG, AXA o Google ja preparen la “tornada a l'escola” de les seves plantilles amb forces renovades i grans desafiaments per endavant.

“L'oferta d'esdeveniments de Team Building ha evolucionat cap a la Sostenibilitat. La nostra companyia està compromesa amb l'agenda 2030. Proposem esdeveniments i workshops sostenibles, carboni neutrals i que treballen a més a més els valors clàssics de treball en equip” expliquen des d'U+Uno Team ® The team Building Co., empresa especialitzada en Esdeveniments de Team Building a Barcelona.

Per què apostar, a més, per aquest tipus de serveis? La tornada a les oficines, i més després que el 2020 tot l'ecosistema empresarial i presencial canviés, està sent tot un repte. És per això que moltes companyies volen que els seus treballadors estrenyin llaços i formin un equip sòlid per assolir els seus objectius en el context actual d'incertesa que vivim.

Les empreses que són partidàries de realitzar aquest tipus d'esdeveniments i workshops de manera habitual, parlen de motivació, sentit de pertinença, consecució d'objectius en sostenibilitat, diversió i per suposat treball en equip que posteriorment es trasllada al dia a dia.

Quines són les tendències en aquest tipus desdeveniments? Ara, amb el compromís creixent en sostenibilitat de gran part de les empreses, és més habitual planificar, per exemple, la creació d'un jardí vertical a les oficines, una reforestació, la neteja d'una platja, la construcció de caixes niu per evitar la pèrdua de biodiversitat de determinades espècies, el finançament d'un projecte internacional que porti aigua a un petit poble o l'enviament internacional de bicicletes solidàries perquè els infants i els joves puguin accedir a una educació de qualitat…

Els esdeveniments de team building amb caràcter solidari i esdeveniments de RSC amb objectius de desenvolupament sostenible com ara la protecció de la biodiversitat, l'educació de qualitat, o la igualtat de gènere són igualment una tendència clara al sector en resposta a l'extraordinari repte mediambiental, social i econòmic que tots tenim per endavant derivat, entre d'altres, de la pandèmia i el canvi climàtic.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios