elmonfinancer.cat

Hyundai patrocina els festivals d'estiu a Catalunya

Hyundai patrocina els festivals d'estiu a Catalunya

· Hyundai Motor España és patrocinador de la 22a edició de Cap Roig Festival i de Summerfest Cerdanya

miércoles 03 de agosto de 2022, 10:13h

Agost del 2022- Hyundai Motor España és patrocinador oficial dels festivals d'estiu de Catalunya. Cap Roig Festival i Summerfest Cerdanya són els encarregats de posar ritme a l'estiu català a unes localitzacions úniques per gaudir de la música i la gastronomia. Durant la celebració del festival Cap Roig Festival, Hyundai serà present amb dos IONIQ 5, el cotxe elèctric més guardonat de Hyundai i recentment nomenat Cotxe de l'Any al món i Cotxe de l'Any a Catalunya. Un dels cotxes estarà al costat de l'escenari de Hyundai Music Park, on es projectarà un vídeo mapping de natura, i l'altre al costat de la zona del Village. També comptarà amb un TUCSON, el SUV més venut a Espanya el primer semestre del 2022, exposat a l'entrada del festival.Cap Roig Festival

El festival es desenvolupa al jardí botànic del castell de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, els orígens del qual es remunten al 1927. En aquest espai hi ha un escenari a l'aire lliure amb capacitat per a 2.440 espectadors i durant els mesos d'estiu reuneix els millors artistes de la indústria musical.

Per a aquesta 22a edició, s'ha decidit comptar amb una renovada oferta gastronòmica de la mà dels Germans Torres. Els xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres seran els encarregats d'oferir una carta creada i dissenyada exclusivament pel festival.

A més d'aquest exclusiu restaurant, el festival compta amb la zona Village on els assistents podran gaudir d'una oferta gastronòmica a les hores prèvies als concerts. Tot plegat recollit sota el segell de qualitat de Cal Blay Food Lovers.

Hyundai Motor España també serà present amb l'escenari Hyundai Music Park, on els espectadors podran fer-se fotos originals i pujant-les a les xarxes entraran en un concurs d'una “Experiència Hyundai”, en què el guanyador conduirà un dels cotxes elèctrics de la marca durant un cap de setmana i gaudireu d'un allotjament per a dues persones.

El proper 2 d'agost, Raphael celebra el concert que pertany a la gira Raphael 6.0 amb què celebra seixanta anys com un dels principals artistes de parla hispana. Abans de l´actuació del cantant, els convidats de Hyundai podran gaudir d´una terrassa privada de la mà dels Germans Torres.

Summerfest Cerdanya

Ubicat a Puigcerdà, en un lloc ideal en plena natura i organitzat per Clipper's Live i El Badiu, aquest festival permetrà als assistents gaudir d'una experiència que va més enllà de la música, ja que uneix gastronomia, activitats per a totes les edats i concerts a l'aire lliure.

A més a més, el festival comptarà amb un espai Village organitzat per Tipis Cerdanya, una comunitat plena de magnetisme que inspira i crea noves experiències. Han acompanyat el Summerfest Cerdanya per proporcionar als assistents una experiència 360 en un espai únic. En aquesta zona es podrà gaudir de diferents activitats, com ara el market, la gastronomia amb les foodtrucks, activitats per a nens o sessions de ioga.

Compromís Hyundai: sempre al costat del client

Compromís no és només una paraula. A Hyundai, són fets. Per això oferim un conjunt de programes per assegurar la satisfacció plena del client. Una iniciativa pionera al sector de l'automòbil que va posar en marxa una sèrie de mesures per facilitar que tot aquell que necessiti comprar-se un vehicle Hyundai ho pugui fer amb total seguretat i confiança. Per la confiança en la qualitat dels nostres cotxes i pel màxim compromís amb els nostres clients, oferim 5 anys de garantia sense límit de quilòmetres, així com 8 anys d'assistència gratuïta a la carretera. A Hyundai creiem plenament en allò que fem. Per això podem oferir el Compromís de Devolució Hyundai perquè el client se senti plenament satisfet amb la compra del Hyundai. Que no estigui satisfet amb el Hyundai és motiu suficient perquè el torni, sempre que no hagin passat més de 30 dies des de la seva matriculació i fins a 2.000 Km. Aquest Compromís de Devolució s'amplia a un any si el client finança el seu vehicle amb Hyundai Finance . Si el client perd la feina en els 12 mesos següents a la matriculació, podrà tornar el cotxe al concessionari, i aquest cancel·larà el préstec sense cap cost. S'inclou en els productes Hyundai Finance una assegurança de desocupació gratuïta que cobreix el pagament de fins a 12 quotes si el client perd la feina durant el primer any des de la signatura del crèdit.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios