elmonfinancer.cat

Hoteleria

Rafa Nadal i Meliá obren el segon hotel Zel a Espanya
Ampliar
(Foto: Redes sociales)

Rafa Nadal i Meliá obren el segon hotel Zel a Espanya

El recinte, a Tossa de Mar (Costa Brava, Girona), és propietat d'Azora. Calculen que una nit d'estiu costi prop de 1.000 euros en habitacions dobles

viernes 14 de junio de 2024, 14:27h

Meliá i el Rafa Nadal treballen junts per fer créixer la luxosa línea d'hotels Zel. Ara, han obert el segon hotel de la marca a un dels municipis més turístics de la Costa Brava. Se sap, per les declaracions de Gabriel Escarrer, conseller delegar de Meliá, que els hotels Zel són molt rellevants per l'enorme companyia d'hotels.

Ahir es va inaugurar el segon hotel de la firma entre Meliá i Rafa Nadal. En l'acte, també varen estar presents celebritats com el Marc Gasol o el Marc Márquez. Cal destacar la presència del primer ministre albanès, Edi Rama, on la cadena Meliá està incrementant molt la construcció d'hotels i es calcula que serà la primera potència hotelera a l'any 2026. Ara mateix hi ha sis hotels Meliá al país balcànic.

S'espera que els propers hotels Zel s'obrin a Punta Cana, Mèxic, Madrid i Albània. A la inauguració de l'altre dia, Escarrer i Rama van avançar que el sisè immoble Zel s'obrirà a la localitat costanera de Vlore, Albània.

¿Com és el hotel Zel de Tossa de Mar?

El segon immoble que ha inaugurat Meliá i el Rafa Nadal conste de 214 habitacions i suites. El complex està immers en plena naturalesa. A més, totes les suites tenen vistes impressionants al mar, la muntanya o als jardins de l'hotel. En alguns casos es poden veure els tres ecosistemes des de la finestra de l'habitació.

Complementàriament, l'hotel dispose de restaurants, un beach club, accés directe a la platja, dues piscines (una interior semiolímpica i l'altra exterior) i un complex esportiu que permet als clients podran practicar fins a 46 esports, des de més tradicionals fins a alguns a l'aire lliure molt intrèpids.

A nivell de preus, Escarrer va destacar en la inauguració que la tarifa mitjana per cada nit oscil·larà en els 500 euros per habitació doble. Aquesta xifra es podria doblar en temporada alta. Això té molt a veure amb que Tossa de Mar sigui un dels trossos més famosos i reconeguts de la costa brava, i a més es troba a 109 de Barcelona i a 33 de l'aeroport de Girona.

Meliá va donar importància sobre tot a dos aspectes durant l'event. El primer, que segons les dades amb les quals treballen, calculen que un 80% dels seus clients recomanaria els seus hotels. L'altre, que el perfil de client que s'allotja als seus hotels ha crescut de nivell, és a dir, que la xifra de vendes d'habitacions superiors ha crescut un 50%.

I referint-se a la competència, el director d'operacions, André Gerondeau, va destacar al Diari Cinco Días que els seus competidors, com Marriott o Accor, tenen 30 marques per cobrir tot el públic possible, Meliá també haurà de treballar per estar més present per diferenciar-se i arribar a totes les localitzacions geogràfiques. "L'acord amb el Rafa ens permet tindre una marca que barreja conceptes com l'oci vacacional amb l'essència mediterrània i traces més urbanes", apuntava Gerondeau a Cinco Días.

La curiosa història del hotel Zel de Tossa

L'hotel formava part del repertori immobiliari de Correus de Suissa. Aquesta empresa el feia servir com una zona vacacional per a suïssos. Així, desenes de suïssos vivien a la costa brava i tenien costum de les tradicions de la zona.

El complex de l'hotel també inclou un camping. De fet, era d'Arena Resorts, però al 2021, el va adquirir la gestora Azora. Després ja va entrar Meliá al projecte per donar-li a l'hotel més luxe i més preu, per tant, més ingressos.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios