elmonfinancer.cat

Procés d'internacionalització de PROTON FUTURE basat en tecnologia pionera

La catalana PROTON FUTURE s'expandeix a l'Aràbia Saudita per impulsar l'energia solar fotovoltaica a la regió

La catalana PROTON FUTURE s'expandeix a l'Aràbia Saudita per impulsar l'energia solar fotovoltaica a la regió
Ampliar

· PROTON FUTURE obre noves oficines a Riad per aportar el seu expertise en el camp de l'energia neta a la regió àrab, s'està homologant com a proveïdor de grans projectes com NEOM o King Saltam Park

martes 16 de abril de 2024, 11:24h
PROTON FUTURE, empresa líder en solucions d'energia solar fotovoltaica amb seu a Barberà del Vallès (Barcelona), ha expandit les operacions a l'Aràbia Saudita per contribuir al desenvolupament sostenible de la regió i aprofitar al màxim l'abundant recurs solar disponible. Els serveis de PROTON FUTURE a Aràbia Saudita inclouen l'anàlisi de la necessitat energètica, el disseny de la solució renovable a mida i l'execució i el manteniment del projecte.

El CEO de PROTON FUTURE, Miquel Jové, ha remarcat que “aquesta expansió marca un gran pas endavant en el nostre compromís d´oferir solucions energètiques eficients, sostenibles i avançades en el camp de l´energia renovable”. “La nostra presència en aquest mercat emergent reflecteix el nostre compromís continu amb l'expansió global i la promoció de fonts d'energia neta”, ha remarcat afegint que “estem encantats de formar part de la comunitat saudita i esperem col·laborar amb empreses per aconseguir un canvi positiu a la manera com obtenim i consumim energia”.

L'expansió de PROTON FUTURE a l'Aràbia Saudita forma part del procés d'internacionalització de la companyia, basat en tecnologia innovadora i de valor diferencial. PROTON FUTURE, que es va establir el 2023 a la ciutat de Riad, s'està homologant com a proveïdor de grans projectes com NEOM, la nova ciutat i àrea economicotecnològica que Aràbia Saudita està promovent al nord-oest del país, o King Saltam Park, el parc urbà més gran del món, que obrirà les portes a Riad, ja que, per dur-ho a terme, a l’Aràbia Saudita necessiten generar un sistema energètic des de zero.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios