elmonfinancer.cat

MATIC, aliat tecnològic en la construcció del bloc modular més alt de Barcelona

MATIC, aliat tecnològic en la construcció del bloc modular més alt de Barcelona
Ampliar

· MATIC, empresa espanyola líder en la fabricació de maquinària d'avantguarda i solucions integrals per a la indústria tèxtil, ha contribuït com a proveïdor de maquinària per a la instal·lació de tendals en un projecte innovador de construcció a Barcelona que aposta per la creació d’habitatges sostenibles i eficients

sábado 04 de noviembre de 2023, 09:58h

Es tracta del bloc modular d'habitatges més alt mai construït a Barcelona construït amb 104 mòduls tridimensionals prefabricats que simplement s'uneixen entre ells, cosa que permet reduir a la meitat el temps de construcció de l'edifici. S'hi han instal·lat més d'un centenar de tendals exteriors de punt recte amb teixit screen que han estat elaborats per l'empresa G.M.Alfor que compta amb més de 25 anys d'experiència al sector de la protecció solar.

Per aconseguir aquest objectiu ambiciós, G.M.Alfor ha utilitzat l'avançada màquina automàtica de tall M1 de MATIC i, per a la soldadura, ha fet servir la màquina Perseo amb un innovador sistema de soldadura per impuls. Aquestes eines de darrera generació van permetre la confecció precisa i eficient dels tendals i estructures necessaris per a aquest projecte pioner.

Jordi Carbonell, administrador de MATIC, comparteix el seu entusiasme sobre la col·laboració en aquest projecte innovador: "A MATIC, ens enorgulleix haver estat part d'aquest projecte visionari que demostra com la tecnologia i la construcció sostenible poden treballar juntes per millorar la qualitat de vida de les persones. La nostra maquinària d’última generació ha tingut un paper crucial en la fabricació de tendals que no només proporcionen protecció climàtica, sinó que també faciliten l'accés a habitatges més eficients i respectuosos amb el medi ambient."

L'elecció de MATIC com a proveïdor de maquinària per part de G.M.Alfor subratlla la confiança en la qualitat i la innovació dels seus productes, a més de destacar la visió compartida de les dues empreses de crear solucions que millorin la vida de les persones i el medi ambient.

Per obtenir més informació sobre MATIC i la seva àmplia gamma de solucions integrals, visiteu la seva web a www.matic.es.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios