elmonfinancer.cat

GuinotPrunera segueix creixent a Catalunya amb la incorporació de dues noves empreses

GuinotPrunera segueix creixent a Catalunya amb la incorporació de dues noves empreses
Ampliar

· GuinotPrunera continua el seu projecte de creixement i expansió amb la incorporació de les carteres de gestió patrimonial i administració de comunitats de les firmes Parba Assessoria Immobiliària a Barcelona i Comercial Immobiliària a Terrassa

domingo 08 de octubre de 2023, 12:43h
GuinotPrunera, un dels principals grups immobiliaris de Catalunya, ha ampliat la seva cartera de gestió patrimonial i administració de comunitats durant aquest mes de setembre amb la incorporació de les carteres de les firmes Parba Assessoria Immobiliària, de Barcelona, i Comercial Immobiliària, de Terrassa. La facturació del grup, líder a Catalunya, arribarà al 2023 als 10 milions d'euros i espera superar les 1.500 operacions de comercialització anuals.

L'oficina de Parba Assessoria Immobiliària, ubicada al Passeig Sant Gervasi 52 de Barcelona, se suma a les 4 oficines que ja té GuinotPrunera a la ciutat comtal. La integració d'aquesta cartera reforça el lideratge del grup a Barcelona i especialment a la zona alta, on ja disposa d'un local a la plaça Kennedy.

La cartera de Parba compta amb més de 600 entitats de lloguer i l'administració de 240 comunitats de propietaris que sumen 7.600 entitats.

Per la seva banda, la integració de Comercial Immobiliària, amb 1.100 entitats de lloguer i una petita cartera de comunitats de propietaris, reforça la presència de GuinotPrunera al Vallès, zona on el grup ja compta amb una oficina a la ciutat de Terrassa després de la incorporació, aquest mateix any, de Vidal Gomà, la principal empresa de gestió immobiliària a la ciutat, i també amb una altra oficina a Cardedeu, on va integrar una cartera el 2018.

Tots els professionals, 16 de Parba Assessoria Immobiliària i 4 de Comercial Immobiliària, s'incorporen a l'equip de GuinotPrunera, pràctica habitual del grup a totes les integracions.

“La incorporació de Parba Assessoria Immobiliària i Comercial Immobiliària ens permet seguir el nostre pla de creixement i seguir millorant i innovant en servei als nostres clients, incorporant talent i experiència” afirma Jordi Tomàs, conseller delegat de GuinotPrunera.

GuinotPrunera: líder a Catalunya

Amb aquestes dues noves integracions, GuinotPrunera passa a tenir un total d'11 oficines a 6 ciutats catalanes i un equip format per 160 professionals. La facturació del grup, líder a Catalunya, arribarà al 2023 als 10 milions d'euros i espera superar les 1.500 operacions de comercialització anuals.

El grup administra actualment més de 1.200 comunitats de propietaris que sumen 31.700 entitats; més d'11.700 actius gestionats de lloguer i un volum de clients que supera els 45.000 en els diferents serveis.

GuinotPrunera vol continuar creixent a nivell estatal i no descarta noves adquisicions en el que resta d’any.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios