elmonfinancer.cat

Seat invertirà 300 milions en una planta d'assaig de bateries a Martorell

Seat invertirà 300 milions en una planta d'assaig de bateries a Martorell
Ampliar

· Seat, l'empresa líder en la fabricació de vehicles a Catalunya, ha anunciat una inversió de 300 milions d'euros en la construcció d'una planta d'assaig de bateries a Martorell. Aquesta inversió té com a objectiu impulsar la mobilitat sostenible i situar-se a l'avantguarda de la indústria de vehicles elèctrics

martes 18 de julio de 2023, 10:13h
La nova planta de Seat estarà dedicada a l'assaig i l'enginyeria de les celdes de bateries, un dels components clau en el desenvolupament de vehicles elèctrics. Aquesta iniciativa permetrà a l'empresa desenvolupar tecnologies innovadores i millorar l'eficiència i l'autonomia dels seus vehicles elèctrics. La ubicació de la planta a Martorell no és casualitat. Aquest municipi és el cor de les operacions de Seat a Catalunya i ja compta amb una gran infraestructura dedicada a la fabricació de vehicles. La nova planta d'assaig de bateries serà un complement perfecte per consolidar Martorell com un pol de referència en la indústria automobilística.

Amb aquesta inversió, Seat també contribueix al desenvolupament econòmic de la regió. Es preveu la creació de centenars de llocs de treball directes i indirectes, així com un impuls a les empreses locals que participaran en la cadena de subministrament de la planta. A més, aquesta inversió té un impacte positiu en la transició cap a una economia més sostenible i verda.

Aquesta decisió estratègica de Seat demostra el compromís de l'empresa amb la innovació i la sostenibilitat. En un context on la demanda de vehicles elèctrics està en constant creixement, la nova planta d'assaig de bateries de Seat li permetrà estar a l'avantguarda de la indústria i satisfer les necessitats dels clients envers la mobilitat sostenible.

A més, aquesta inversió té un impacte més enllà de Seat. A Catalunya, aquesta iniciativa pot servir com a catalitzador per a altres empreses i sectors relacionats amb la mobilitat elèctrica. La planta de Martorell es converteix en un referent en la recerca i desenvolupament de bateries, així com en una plataforma per a la col·laboració entre empreses, universitats i institucions de recerca.

En resum, la inversió de 300 milions d'euros de Seat en una planta d'assaig de bateries a Martorell és una notícia esperançadora per al futur de la indústria automobilística a Catalunya. Aquesta iniciativa permetrà a Seat estar a l'avantguarda de la mobilitat sostenible i generarà beneficis econòmics i socials per a la regió. És un pas important cap a un futur més sostenible i net.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios