elmonfinancer.cat

Grup Visalia nomena a Alejandro Tejero-Garcés com a nou director general i a Benjamín Abejas com a director general adjunt

Grup Visalia nomena a Alejandro Tejero-Garcés com a nou director general i a Benjamín Abejas com a director general adjunt
Ampliar

· El Grup Visalia és un dels grups energètics líders del mercat espanyol

martes 20 de junio de 2023, 10:52h
Visalia opera al mercat espanyol des de fa més de dotze anys a través de les seves filials de comercialització d'energia Watium, Gashogar, Syder, Doméstica i Visalia Solar i Visalia Renovables, que subministren electricitat, gas, gasoil i solucions d'autoconsum a més de 100.000 clients. El Grup Visalia té com a objectiu fer possible l'accés a les energies renovables a nuclis urbans per a qualsevol família o petita empresa local, sense que hagin de fer front a cap tipus d'inversió. Dins del seu programa de responsabilitat social corporativa, Grupo Visalia destina gran part dels seus beneficis a obra social, a través de múltiples programes socials i ambientals com ara la lluita contra la pobresa energètica, la protecció de la infància, la investigació i lluita contra el càncer o la inclusió laboral de persones amb discapacitat.

Alejandro Tejero-Garcés, nomenat nou director general, va començar la seva carrera professional el 2004 a PWC com a consultor, posició que posteriorment va ocupar SmartPoint. Al maig del 2006 va començar com a gerent GasHogar, on fins ara ha ocupat el càrrec de director. Ara, com a director general de Grup Visalia, Alejandro Tejero-Garcés assumirà la responsabilitat de liderar estratégicament l'empresa, establint objectius i objectius per al creixement sostenible i rendible del grup al sector d'energia renovable. Tejero-Garcés s'encarregarà d'identificar noves oportunitats de negoci, expandir la presència del grup i establir relacions sòlides amb organismes reguladors i altres parts interessades rellevants. A més, supervisarà la gestió financera, el desenvolupament del talent i del lideratge, així com de la innovació del Grup.
Per a Tejero-Garcés, aquest nomenament suposa tot un repte, tot i que assegura que té “la sort de tenir experiència en tots els productes que es comercialitzen al Grup Visalia: electricitat, gas, autoconsum, solar i gasoil; i és una gran oportunitat per coordinar tot això amb els diferents experts que hi ha al Grup”. El primer objectiu que s'ha marcat la nova direcció general de Visalia és de cara al 2026. Amb 17 anys d'experiència en la gestió empresarial del sector, Tejero-Garcés assegura que té un “bagatge en la coordinació amb tots els equips a operacions, gestió de clients i liderar la integració de totes les marques de Grup Visalia”.
Amb el nomenament d'Alejandro Tejero-Garcés com a director general del Grup Visalia, Sergio Alonso passarà a assumir la funció de responsable d'operació, trading i pricing de gas, després de més de cinc anys de trajectòria professional a GasHogar. ell, que serà membre del Comitè d'Estratègia, substituirà Alejandro i assumirà a partir d'ara la màxima responsabilitat de la gestió d'operacions de gas.
D'altra banda, Benjamí Abejas, nou director general adjunt del Grup Visalia, va començar el seu camí laboral a Gateway com a Coaching Network Lead; el 2007, i fins al 2011, va treballar a Deloitte com a consultor sènior i estratègia. Deu anys més tard va passar a ISDI on va ser product owner (MDA-Master a Data Analytics). El març del 2011 va començar KPMG, primer com a mànager de l'estratègia digital, i més tard com a sènior, fins que el 2018 va ser director de l'àrea de transformació digital i experiència de consumidor durant tres anys. El febrer del 2021 va començar com a director de Transformació a Grup Visalia, fins a l'actualitat.
Les noves funcions de Benjamí Abejas serà, juntament amb Alejandro Tejero-Garcés, encarregar-se de la transformació, digitalització i automatització de processos del Grup. Segons afirma Abejas, afronta aquesta nova responsabilitat “amb tota la il·lusió d'un projecte passionant, d'un projecte que necessita molta implicació per part de tots”. ‘’Volem continuar creixent i assolir els objectius d’escalabilitat que necessitem; el creixement i el pla que tenim al davant és un repte molt gran”, ha manifestat.
Amb aquests tres nomenaments nous, el rol de Pablo Abejas, conseller delegat del Grup Visalia, se centrarà en l'estratègia de l'expansió del grup, les relacions amb nous inversors i l'execució del pla internacional del Grup Visalia. ''Els nomenaments responen a l'objectiu del Grup d'enfortir la seva estratègia directiva a causa de la integració vivida des del març d'aquest mateix any; aquests tres canvis a l'estructura directiva reforcen la gestió empresarial amb un mandat clar de compliment dels objectius del pla estratègic per al 2026”, ha remarcat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios