elmonfinancer.cat

El grup liderat per Pablo Abejas és actualment un dels comercialitzadors independents d'energia amb més rendibilitat i millor qualificació de solvència a llarg termini

Grupo Visalia, una de les empreses catalanes del sector de l’energia més solvents

Grupo Visalia, una de les empreses catalanes del sector de l’energia més solvents
Ampliar

· El Grupo Visalia ha obtingut aquesta qualificació de forma prèvia al seu debut al MARF amb un programa de pagarés verds de 34 milions

domingo 26 de febrero de 2023, 17:46h
Amb un EBITDA del 7,4% i un rating BB+ amb tendència estable segons l'agència europea EthiFinance Ratings, el Grupo Visalia es consolida com un dels grups energètics independents de comercialització d'energia amb més rendibilitat i millor qualificació de solvència a llarg termini. Grupo Visalia, que és una de les empreses catalanes del sector de l’energia més solvents, ha obtingut aquesta qualificació de forma prèvia al seu debut al MARF amb un programa de pagarés verds de 34 milions. Cuatrecasas ha assessorat l'emissor en el registre del programa de pagarés verds, certificats per SERFIEX d'acord amb els principis dels bons verds ICMA. Miraltabank ha participat com a entitat directora i col·laboradora del programa, GVC Gaesco com a assessor registrat a MARF i CaixaBank com a agent de pagaments de les emissions.

Grupo Visalia és el resultat de la integració de diferents comercialitzadores independents que porten més de deu anys operant al mercat, com Watium, Syder, Gashogar i Doméstica, a més de comptar amb empreses de desenvolupament de projectes fotovoltaics com Visalia Solar i Visalia Renovables.

L'any 2022 va subministrar energia a més de 100.000 clients d'electricitat, gas natural i gasoil, amb uns ingressos agregats de 434 milions d'euros i un resultat brut d'explotació agregat (EBITDA) de 32 milions, dels més elevats entre les comercialitzadores independents d'energia que no compten amb xarxes de distribució o centrals de generació pròpies.

Segons indica Pablo Abejas, conseller delegat del Grupo Visalia “els bons resultats de Visalia es deuen principalment a la incorporació de companyies energètiques estables i consolidades des de fa anys com Watium, Syder i GasHogar, unit a una estratègia d'aprovisionament ben planificada a curt, mitjà i llarg termini”.

El Grupo Visalia és un dels grups energètics líders del mercat espanyol que opera al mercat espanyol des de fa més de dotze anys a través de les seves filials de comercialització d'energia Watium, Gashogar, Syder i Domèstica, que subministren electricitat i gas a més de 100.000 clients. El Grupo Visalia té com a objectiu fer possible l'accés a les energies renovables a nuclis urbans per a qualsevol família o petita empresa local, sense que hagin de fer front a cap tipus d'inversió. Dins del seu programa de responsabilitat social corporativa, Visalia destina gran part dels seus beneficis a obra social, a través de múltiples programes socials i ambientals com ara la lluita contra la pobresa energètica, la protecció de la infància, la investigació i lluita contra el càncer o la inclusió laboral de persones amb discapacitat.

https://grupovisalia.com

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios