elmonfinancer.cat

IRRUPCIÓ AMB GRUP PROPI

El nou partit Valents entraria amb 5 diputats al Parlament de Catalunya

El nou partit Valents entraria amb 5 diputats al Parlament de Catalunya

· Valents, segons l'enquesta, obtindria 5 diputats al Parlament de Catalunya, cosa que suposaria que obtindria grup propi

sábado 15 de octubre de 2022, 19:16h

Al llarg del dia de hio s'ha fet públic l'Electe Panell d'Electomania de Catalunya. Les últimes enquestes donaven a Valents una representació de 3 diputats, per la qual cosa els resultats publicats avui demostren el ràpid i consolidat creixement.

Eva Parera, presidenta de Valents, ha volgut “donar les gràcies a tots aquells que se sumen cada dia a Valents i treballen per fer possible la reconstrucció de Catalunya. En tan sols 8 mesos des del seu naixement, Valents ja obtindria una important representació al Parlament de Catalunya”.

Valents és un partit constitucionalista que treballa perquè a Catalunya es respectin les lleis i sigui lleial a Espanya. Els tres pilars fonamentals que defensa són: seguretat, feina i llibertat. És bàsic tornar la seguretat als carrers de Catalunya, acabant amb la delinqüència i l'okupació. Catalunya ha deixat de ser el motor econòmic d'Espanya, fet que suposa que hem de reactivar l'economia i l'ocupació, creant oportunitats per als joves, eliminant impostos innecessaris i atraient inversions. Valents defensa la llibertat de la persona per expressar-se lliurement, fer-ho en l'idioma que vulgui, que pugui escollir el model educatiu per als fills i per emprendre un negoci. El partit es troba a les 4 províncies catalanes, amb regidors a desenes d'Ajuntaments de tot Catalunya i més de mig centenar de juntes locals.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios