elmonfinancer.cat

LA MILLOR CAMPANYA DE LA GLOBAL ENTREPREMEURSHIP WEEK

Autoocupació guardonada al Global Entrepreneurship Congress 2022

Autoocupació guardonada al Global Entrepreneurship Congress 2022
Ampliar

· El premi s’ha lliurat en el marc del Global Entrepreneurship Congress que es celebra a Riyadh

jueves 31 de marzo de 2022, 19:48h

Autoocupació, l’entitat que representa a Espanya en la Global Entrepreneurship Network (GEN) ha estat guardonada amb el premi GEW Campaign of the Year, per la seva feina liderant la Global Entrepreneurship Week (GEW), promovent i celebrant l’emprenedoria a Espanya. Entre el 8 i el 14 de novembre de 2021, Autoocupació va organitzar 504 esdeveniments, en col·laboració amb més de 50 institucions públiques i privades i amb el suport del Ministerio de Empleo.


El premi s’emmarca dins dels GEN Compass Awards 2022, els premis que reconeixen als països i a les organitzacions que marquen la diferència construint ecosistemes empresarials i ajudant els emprenedors a crear empreses.

El premi ha estat recollit per Albert Colomer i Guillem Arís, President i Director d’Autoocupació, en una cerimònia durant el Global Entrepreneurship Congress 2022, que es celebra del 27 al 30 de març a Riyadh, Aràbia Saudita, amb el lema “Repensar, Reiniciar, Regenerar” i que reuneix milers de persones i institucions referents en l’àmbit de l’emprenedoria de més de 180 països.

Andalucía Emprende, que ha participat per primera vegada en les activitats de GEN, també ha estat guardonada amb el premi Rookie of the Year.

La Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya, Autoocupació, és una entitat privada sense ànim de lucre que té com a missió promoure l'autoocupació com a alternativa atractiva per a l’exercici de les vocacions i el desenvolupament professional de les persones i facilitar-les-hi l’accés als recursos necessaris per a crear i consolidar els seus negocis.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+

0 comentarios