elmonfinancer.cat

ACABAR AMB L'HEGEMONIA INDEPENDENTISTA

Valents escull la Junta Directiva de la Província de Girona i presenta el seu projecte polític

Valents escull la Junta Directiva de la Província de Girona i presenta el seu projecte polític
Ampliar

· La nova directiva de Valents a la Província de Girona ha quedat conformada per Eva Trias, presidenta; Mariola Martínez, secretària general; Félix Sierra, secretari d'organització; Miriam Aguilera, secretària d'acció institucional; i Andrew Salvador, secretari de comunicació

jueves 17 de marzo de 2022, 09:01h

Eva Parera: “estem governats per bojos. Per dirigents que demanen morts a favor de la independència. Per gent lliurada al Kremlin. Són gent perillosa!”. Aquesta tarda, a l'Auditori del Centre Cultural La Mercè, a Girona, Valents ha presentat la nova Junta Directiva de la Província de Girona. Aquesta ha quedat formada per Eva Trias, presidenta; Mariola Martínez, secretària general; Félix Sierra, secretari d'organització; Miriam Aguilera, secretària d'acció institucional; i Andrew Salvador, secretari de comunicació.

L'objectiu de la Provincial de Valents a Girona és acabar amb l'hegemonia independentista, i oferir una alternativa política que freni la decadència de la Província de Girona, responsabilitat dels actuals governants populistes i separatistes.

Eva Parera, presidenta de Valents, ha iniciat la seva intervenció afirmant que “quan hàgim tornat les institucions al servei de la gent, serem conscients de la barbaritat que avui estem vivint. Avui vivim una anomalia molt gran: que a una Espanya democràtica haguem de sortir a defensar els nostres drets més bàsics”. Parera també ha destacat que “estem governats per bojos. Per dirigents que demanen morts a favor de la independència. Per gent lliurada al Kremlin. Són gent perillosa!” La presidenta de Valents s'ha preguntat: “És normal que hagi de fer la meva vida política a Barcelona amb escortes? Quina normalitat és aquesta? Diguem prou”. Parera també ha interpel·lat la resta de partits polítics constitucionalistes: On són aquells que han guanyat eleccions a Catalunya? Ens han abandonat. No estan fent res. I ens diuen que venim a ocupar el seu espai. Jo els dic: venim nosaltres perquè vostè no hi és”.

Jean Castel, secretari d'organització de Valents, ha destacat que "en aquesta sala hi ha il·lusió, responsabilitat i valentia. Molta valentia. Valents és un partit que ha nascut fa molt poc temps, però que ja estem molt presents a tota Catalunya". A la seva intervenció també ha exposat els noms de la nova Junta Directiva Provincial a Girona.

La nova presidenta de Valents a la Província de Girona, Eva Trias, ha explicat que “cal recuperar el seny i el sentit comú a Catalunya. Hem estat molt de temps sols, molt sols. Ha arribat el moment de lluitar plegats per transformar la realitat”. Trias també ha declarat que “hem de recuperar el nostre espai en el nombre més gran d'Ajuntaments possibles. Només sumant ho aconseguirem.” La nova presidenta provincial ha acabat la seva intervenció dient que “per fi he trobat un projecte on em sento identificada. Per fi he trobat el meu partit polític. Valents. Un projecte obert a tots vosaltres; a tots aquells que vulguin transformar la ciutat de Girona i tota la Província sencera”.

Albert Guivernau, el secretari general de Valents, a la seva intervenció ha afirmat que “els catalans constitucionalistes hem estat triplement abandonats: en primer lloc, pel Govern de la Generalitat, que ens considera catalans de segona, bèsties tarades o fatxes pel simple fet de pensar diferent, per atrevir-nos a alçar la veu. També hem estat abandonats pel Govern central, que prefereix parlar i pactar amb els hereus d'ETA i l'independentisme que no pas amb els catalans que volem continuar formant part d'Espanya. I en tercer lloc, hem estat abandonats moltes vegades, massa, pels partits anomenats constitucionalistes. Han estat més preocupats per arribar a la Moncloa que per arribar als Ajuntaments de Catalunya o per governar la Generalitat. Partits que han abandonat Catalunya quan n'han tingut l'ocasió”.

La secretària general a la Província de Girona, Mariola Martínez, ha explicat que “fa un temps em va arribar a la meva mà el Manifest Constitucionalista. Aquest va ser el primer pas de la meva sortida del silenci. Després de la presentació de Valents a Barcelona, va ser el moment en què vaig decidir que la meva etapa de silenci havia acabat. Volia tornar-me a implicar en política. És per això que avui faig aquest pas”. Mariola també ha destacat que “hem de seguir combatent el nacionalisme i el populisme. També, i sobretot, a Girona".

A la presentació de Valents a la Província de Girona també hi han assistit membres de la Junta Directiva de la Província de Tarragona, entre ells Miquel Curto, president, i Héctor Álvarez, secretari general; també regidors de Valents a Sitges, Manu Rodríguez i María Lores, així com consellers de districte de Valents a la ciutat de Barcelona, Yeray Mellado, Jordi Daura, Miguel Martínez, Anna Garcia o Mila Casas, entre d'altres.

Valents vol oferir un projecte il·lusionant i guanyador a tots aquells catalans no independentistes que s'han vist defraudats per les diferents opcions polítiques. També treballarà per acabar amb l'okupació il·legal, millorar la seguretat als municipis i reduir la pressió fiscal.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios