elmonfinancer.cat

VALENTS ARRIBA A FIGUERES

Mariola Martínez s’incorpora a Valents a la Província de Girona

Mariola Martínez s’incorpora a Valents a la Província de Girona

· “Vull una Figueres valenta, on el surrealisme sigui el dalinià i no el de les polítiques municipals"

miércoles 09 de marzo de 2022, 14:37h

Mariola Martínez, que va ser regidora pel PP a l'Ajuntament de Figueres, secretària general del PP a la Província de Girona, així com membre de la Junta Directiva del PPC i que el 2015 va col·laborar amb Ciutadans a la Província de Girona a la campanya a les eleccions al Parlament de Catalunya, s'ha sumat Valents a la Província de Girona.

Mariola ha declarat que “Valents arriba a Figueres per treballar per i perquè la nostra ciutat abandoni la decadència en què tristament es troba immersa”. També ha destacat que aposta per una política en positiu, “una aposta per la política del sí. Un sí -ha remarcat Mariola- a una Figueres que sigui segura per als seus ciutadans, dotant de mitjans materials i humans la nostra polícia local; un sí a la finalització de l'incivisme i un sí a acabar amb l'okupació il·legal; un sí a una ciutat neta; un sí a una immigració regulada; un sí a instal·lacions esportives dotades de material i manteniment adequats; un sí a acabar amb els talls de llum provocats per la permissivitat de connexions il·legals; un sí a un Ajuntament de tots, on llueixin només els símbols constitucionals que ens representen a tots”. La nova incorporació de Valents a la Província de Girona ho té clar: “vull una Figueres valenta, on el surrealisme sigui el dalinià i no el de les polítiques municipals.”

En les últimes setmanes s'han incorporat a Valents, a la Província de Girona, entre d'altres: Andrew Salvador, que va ser coordinador provincial de VOX i número 3 a la llista municipal de Figueres pel mateix partit, a Lloret de Mar; i Carmelo Vico, regidor a l'Ajuntament de Caldes de Malavella (Girona).

Valents és un partit que vol acabar amb el poder decisiu dels partits nacionalistes a la governabilitat d'Espanya, aposta per la unitat de totes les forces constitucionalistes a Catalunya i, fugint del populisme, proposa una recepta de recuperació per Catalunya basada
en la seguretat jurídica, l'estabilitat i la desregulació.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+

0 comentarios