elmonfinancer.cat

ADX Renovables subministrarà 3 milions de kWh d'electricitat d'origen 100% renovable a l'Ajuntament d'Isla Cristina (Huelva)

· El contracte s'ha adjudicat en la modalitat de preu fix, l'Ajuntament d'Illa Cristina ha assegurat una estabilitat en el cost de l'electricitat per a tota la durada del contracte

domingo 21 de julio de 2024, 10:04h
ADX Renovables subministrarà 3 milions de kWh d'electricitat d'origen 100% renovable a l'Ajuntament d'Isla Cristina (Huelva)
Ampliar
ADX Renovables S.L., comercialitzadora del Grup Audax Renovables, ha guanyat el concurs públic convocat per l'Ajuntament d'Isla Cristina, a la província de Huelva, per subministrar electricitat a la totalitat dels punts d'alimentats en baixa i alta tensió. ADX Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor proposta superant operadors de la talla d'Endesa, Comercializadora de Electricidad i Gas del Mediterraneo S.L etc., per als 129 punts de subministrament de baixa i alta tensió de l'Ajuntament d'Isla Cristina ascendint el valor del contracte a 813.492,88 euros (IVA no inclòs).

Mitjançant aquest acord, ADX Renovables subministrarà energia a 3,2 GWh/any, i l'energia subministrada d'origen és 100% renovable, reforçant així el compromís que l'Ajuntament d'Isla Cristina té amb el medi ambient i amb les energies renovables i sostenibles.

El contracte s'ha adjudicat en la modalitat de preu fix, l'Ajuntament d'Isla Cristina ha assegurat una estabilitat en el cost de l'electricitat per a tota la durada del contracte (un any).

Marc Blasi, Country Manager d’Audax Renovables a Espanya, assenyala: “Oferim un servei energètic de gran qualitat tant a les administracions públiques com a pimes i grans consumidors. La nostra oferta ha estat la millor valorada ponderant no només el preu, sinó també altres aspectes com la capacitat del servei i la rapidesa de resposta. Aquesta nova adjudicació és una prova més que som capaços de proporcionar una prestació molt fiable amb productes sofisticats i a preus competitius, tot això acompanyat dels nostres sistemes de gestió d'energia, cosa que ens converteix en una de les energy tech més avançades en comercialització de energia”.

Sobre Audax Renovables

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic integrat verticalment que genera 100% energia d'origen renovable i subministra electricitat i gas, amb presència a 9 països.Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, construcció i en diferents fases de desenvolupament que supera 1GW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 363.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment PIME a Iberia.

Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP® el març del 2020. Actualment, la seva capitalització borsària supera els 550 milions de euros, i compta amb un equip de gairebé 800 professionals.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios