elmonfinancer.cat

Numintec adquireix la unitat productiva d'Upbe per revolucionar la gestió de Contact Centers amb Intel·ligència Artificial

Numintec adquireix la unitat productiva d'Upbe per revolucionar la gestió de Contact Centers amb Intel·ligència Artificial
Ampliar

· La integració d'Upbe a la cartera de Numintec permetrà oferir un nivell d'anàlisi i d'automatització sense precedents, transformant la manera com les empreses avaluen la qualitat de la seva atenció

domingo 30 de junio de 2024, 11:18h

Numintec, líder en solucions de contact center al núvol per a empreses, ha anunciat l'adquisició de la unitat productiva d'Upbe, una innovadora companyia especialitzada en anàlisi de la parla basada en intel·ligència artificial, destinada a l'automatització de la gestió de la qualitat als contact centers. Aquesta adquisició marca una fita important en l'estratègia de Numintec per integrar tecnologies avançades a la seva oferta de serveis, enfortint la seva posició com a pioner en la indústria de solucions per a centres de contacte i atenció al client.

Upbe, amb seu central a Màlaga, ha estat reconeguda pel seu enfocament disruptiu a l'anàlisi de la parla i la intel·ligència artificial, proporcionant solucions que permeten a les empreses optimitzar la qualitat del servei al client i millorar l'eficiència operativa. La integració d'Upbe a la cartera de Numintec permetrà oferir un nivell d'anàlisi i d'automatització sense precedents, transformant la manera com les empreses avaluen la qualitat de la seva atenció.

“La integració de la tecnologia Upbe ens permetrà oferir als nostres clients solucions de qualitat més robustes i eficients. Estem compromesos amb la innovació continuada i aquesta adquisició és un pas clau cap a la transformació digital dels serveis d'atenció al client", explica Albino Campo, CEO de Numintec.

L'adquisició no només ampliarà la gamma de productes de Numintec, sinó que també enfortirà la seva capacitat per atendre una base de clients més àmplia a Espanya i internacionalment.

"Unir les nostres forces representa una oportunitat extraordinària per accelerar el nostre creixement i expandir l'impacte de les nostres solucions al mercat global. Estem emocionats que Upbe sigui part de la família Numintec i de contribuir a la visió de transformar l'experiència del client a l'era digital", conclou Campo.

Numintec és líder en solucions de contact center al núvol per a empreses, oferint una àmplia gamma de serveis que faciliten una comunicació eficient i efectiva dins de les organitzacions. Amb una forta presència al mercat europeu, Numintec continua expandint la seva influència globalment, compromesa amb la innovació i l'excel·lència en servei al client.

Upbe és una companyia pionera en la utilització d'intel·ligència artificial per a l'anàlisi de la parla i l'automatització del quality management a contact centers. La tecnologia permet a les empreses millorar significativament la qualitat de l'atenció al client i l'eficiència operativa, automatitzant processos i reduint costos.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios