elmonfinancer.cat

OBRAMAT cerca l'equip de managers per a les futures obertures a Vilanova i la Geltrú i L'Hospitalet

OBRAMAT cerca l'equip de managers per a les futures obertures a Vilanova i la Geltrú i L'Hospitalet
Ampliar

  • La companyia ja ha començat el procés d'incorporació de l'equip de Managers per a les properes obertures dels magatzems OBRAMAT de Vilanova i la Geltrú i OBRAMAT L'Hospitalet previstes per a finals d'any

domingo 07 de mayo de 2023, 10:33h
OBRAMAT, l'empresa retail de referència de distribució de materials al mercat de la Construcció i Reforma, té previstes les seves dues properes obertures a finals d'any al Carrer de les Ciències 140 a L'Hospitalet i a la comarca del Garraf en el cas de Vilanova i la Geltrú. La selecció de l’equip de mànagers conformarà el Comitè de Direcció de cada Magatzem. L'equip directiu seleccionat serà el responsable de la gestió integral del Centre i generarà una excel·lent experiència de compra per als clients, assegurant el millor assessorament, així com una gestió eficaç de l'estoc, i sempre garantint un entorn segur.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció de l'equip de managers per a Vilanova i la Geltrú i L'Hospitalet, poden adreçar-se a l'empresa a través del correu electrònic següent: seleccionytalento@obramat.es.

En els propers dies, s'obriran els processos de selecció de l'equip base per a tots dos magatzems, que comptaran amb un total de més de 100 col·laboradors cadascun. Es preveu en total la creació de prop de 250 nous llocs de treball a l'entorn de les localitats.

D'aquesta manera, la companyia segueix amb el procés de creixement i expansió, amb una forta implantació a nivell nacional. OBRAMAT compta amb més de 5.000 col·laboradors als seus 32 Magatzems orientats principalment al sector professional, oferint, tant a PIMES com autònoms, solucions pràctiques per fer créixer el seu negoci amb un servei ràpid i de qualitat.

L'aposta d'OBRAMAT a Catalunya se segueix consolidant amb dues noves obertures, sumant un total de vuit magatzems OBRAMAT. A més del magatzem de Vilanova i la Geltrú i l'Hospitalet, i l'obertura de Sabadell programada pel proper 30 de maig, disposen de cinc magatzems OBRAMAT més a Catalunya: Lleida, Tarragona, Sant Quirze, Terrassa i Badalona.

Els centres OBRAMAT Vilanova i la Geltrú i l'Hospitalet disposaran d'una àmplia sala de vendes interior i un pati de materials de construcció. Els nous establiments oferiran al Client més de 20.000 referències de les millors marques professionals, estructurades en nou grans seccions: materials de construcció, fusta i fusteria, eines, ferreteria, electricitat, sanitari, fontaneria-calefacció, ceràmica i pintura.

OBRAMAT aposta pel desenvolupament econòmic i social local

L'arribada d'OBRAMAT és una aposta per la creació d'ocupació directa de qualitat, estable i la formació de perfils professionals amb progressió dins de l'empresa. La Companyia ofereix, a més, un esquema de Polítiques de Participació que permeten compartir entre tots els col·laboradors el progrés i els beneficis de l'empresa. Més del 90% de la plantilla són accionistes, involucrant-se directament en el desenvolupament de l'empresa i essent partícips i protagonistes del seu futur.

A prop d’OBRAMAT

OBRAMAT és l'empresa de referència al mercat de distribució de materials de Construcció i Reforma orientada principalment al sector professional, l'objectiu del qual és posar al servei dels seus Clients els millors productes del mercat, amb més de 20.000 referències de les primeres marques. A través d'un equip format per més de 5.000 professionals experts ofereix, tant a PIMES com a autònoms, una excel·lent experiència de compra i solucions pràctiques per fer créixer el seu negoci amb un servei ràpid i de qualitat.

Des de la seva arribada a Espanya el 2006, amb un fort i continuat pla d'expansió i creixement en els darrers anys, compta amb 32 magatzems que donen cobertura a pràcticament tot el territori nacional, ubicats a Andalusia (Sevilla - Alcalá de Guadaíra i Bormujos, Màlaga , Almeria), Astúries (Oviedo), Balears (Mallorca), Canàries (Las Palmas), Castella i Lleó (Valladolid, Burgos, Salamanca), Cantàbria (Santander), Catalunya (Barcelona -Badalona, ​​Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Lleida i Tarragona), Galícia (Santiago de Compostel·la i Lugo), Madrid (Alcobendas, Alcorcón, Majadahonda, Leganés, Rivas i Usera), Múrcia, País Basc (Bilbao-Sestao i Galdakao), Comunitat Valenciana (Finestrat, Massanassa, Castelló i Alacant ) i Saragossa.

OBRAMAT forma part de Grupo Adeo, líder del mercat europeu i tercer grup mundial del sector de l'acondicionament de l'hàbitat i especialitzat en posar solucions i productes al servei dels seus Clients. Grupo Adeo és una plataforma d'empreses obertes i interconnectades amb un únic objectiu: millorar les llars del món.

És una oportunitat per unir-se a un projecte d'una empresa sòlida i en creixement. Els interessats poden inscriure's a l'oferta a través del correu electrònic següent: seleccionytalento@obramat.es

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios