elmonfinancer.cat

Valents presenta la Junta Local de Blanes (Girona)

Valents presenta la Junta Local de Blanes (Girona)
Ampliar

· El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Llagostera (Girona) el 2019, Andrés Díaz; l’ex coordinador de Ciutadans a Blanes, Joan Morillo; i la que fos membre actiu de la junta local de Ciutadans a Blanes, Lucía Fernández, se sumen a Valents

jueves 09 de junio de 2022, 07:00h
Aquesta mateixa tarda, davant de l'Ajuntament de Blanes, s'ha presentat la Junta Local de Valents a Blanes que ha quedat conformada per Joan Morillo, com a president; Andrés Díaz, com a secretari general; Lucía Fernández, com a secretària d'organització; i Álex Robles, com a secretari de comunicació.

Eva Parera, presidenta de Valents, ha afirmat que “el projecte de Valents està agafant força i s'està expandint per tots els municipis de Catalunya. Se sumen regidors de diferents municipis, així com exregidors, empresaris, autònoms, treballadors, estudiants, etc. El nostre objectiu és ser presents als 947 municipis i governar en tots aquells en què puguem. No hem arribat fins aquí per quedar-nos a l'oposició”. Parera també ha afegit que “la reconstrucció de Catalunya ha de començar per la política municipal. Fer política útil per millorar la vida de la gent: carrers més segurs, més fermesa i determinació”. Eva Parera també ha destacat que Valents és un projecte que il·lusiona la gent, un projecte de suma, de gent que creu que és possible fer que Catalunya torni a ser el motor d'Espanya. Un projecte que ja és imparable”.

Per la seva banda, Joan Morillo, president de la Junta Local de Valents a Blanes, ha destacat que “Valents ha vingut a resoldre els problemes d'inseguretat que pateixen veïns i comerciants. Però també ha vingut per posar data a un nou projecte econòmic, de present i de futur, per als nostres ciutadans”. Morillo ha afegit que “els ciutadans de Blanes ens hem de sentir, de nou, orgullosos de la nostra ciutat. Ha arribat el moment de reconstruir Blanes”.

Les incorporacions de Joan Morillo, Andrés Díaz, Lucía Fernández i Álex Robles, se sumen a les de Carmelo Vico, regidor a l'Ajuntament de Caldes de Malavella, Joan Carles Hernández, Ferran Giménez, Ángel Regueiro i Gastón Vergés, a Caldes de Malavella; Javier Candela, Maria Ampudia, Carmen Reyes, Sonia García i José Lascasas, a Castelldefels; Javier Martín Hermosín, David Cortijo, Pilar Erena, Antonio Sánchez i Alicia Serrate a Hospitalet; Ali Bezaee, regidor de Valents a l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat; Manu Rodríguez, José Tendero i María Lores, regidors de Valents a Sitges; Marilén Barceló, regidor a l'Ajuntament de Barcelona; Yeray Mellado, expresident de S’ha Acabat; Joan Castelló, excap de premsa del PP a l'Ajuntament de Barcelona; Paula Añó, dirigent del CLAC i exmilitant del PP; Jean Castel, exdiputat al Parlament de Catalunya i exregidor a l'Ajuntament de Barcelona; Joan López Alegre, exdiputat al Parlament de Catalunya i exregidor a l'Ajuntament de Mataró; Juan Arza, exdirigent del PPC; Félix Sierra, va ser coordinador de Ciutadans a Girona i també va formar part de la llista autonòmica de la formació el 2012 ia les municipals del 2019.

Joan Morillo Monge

És tècnic industrial i ha treballat, durant 18 anys, com a responsable del departament de compres d'una empresa de material elèctric, fontaneria i calefacció. En aquests moments és delegat comercial. Apassionat del món del running, caiac i pàdel surf. Va ser coordinador de Ciutadans a Blanes. Ara és el president de la Junta Local de Valents a Blanes.

Andrés Díaz

Va pertànyer al cos de la Legió Espanyola. Posteriorment, va treballar com a restaurador de masies. Des de fa més de 10 anys es dedica a la seguretat privada, i actualment és responsable de la seguretat de les línies R2 Nord i R3 de Renfe, treballant per a l'empresa Grupo Control. El 2019 va ser el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Llagostera. Ara és el secretari general de la Junta Local de Valents a Blanes.

Lucía Fernández

Va treballar, durant anys, al departament d'administració comptable en eljanet sector turístic. Des del 2013 dirigeix l'empresa familiar amb el seu marit. També ha estat afiliada de CCOO. Avui forma part de la junta directiva de l'AMPA del col·legi dels seus fills, en qualitat de tresorera. Va estar afiliada a Ciutadans i va formar part de la Junta de Blanes. Ara és la secretària d'organització, acció institucional i comunicació de la Junta Local de Valents a Blanes.

Álex Robles

Treballa de vigilant a l’empresa de seguretat Grupo Control, prestant el seu servei a Renfe. Compagina la vida laboral amb l’estudi del grau superior en desenvolupament d’aplicacions web. És competidor i entrenador personal de la disciplina powerlifting. Ara és el secretari de comunicació de la Junta Local de Valents a Blanes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios