elmonfinancer.cat

Valents presenta la Junta Local de Caldes de Malavella

Valents presenta la Junta Local de Caldes de Malavella

· Davant de l'Ajuntament de Caldes de Malavella, Valents ha presentat la Junta Local que ha quedat conformada per Carmelo Vico, com a president, Juan Carlos Hernández, com a secretari general, Ferran Giménez, com a secretari d'organització, Ángel Regueiro, com a secretari d'acció institucional i Gastón Vergés, com a secretari de comunicació

lunes 30 de mayo de 2022, 22:19h

Eva Parera, presidenta de Valents, ha afirmat que “el projecte de Valents està agafant força i s'està expandint per tots els municipis de Catalunya. Sense anar més lluny, les darreres setmanes hem presentat les juntes locals de Valents a Esplugues de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat, Girona i Castelldefels, així com al regidor Ali Beizaee, a Esplugues, a l'exregidor Javier Martín Hermosín, a L'Hospitalet i fa algun temps, a Carmelo Vico, regidor a Caldes. Però no reconstruirem Catalunya de qualsevol manera.

Ho farem des dels Ajuntaments, que són les bases sobre les quals fonamentar qualsevol projecte polític. Volem tenir arrelament a tots i cadascun dels municipis, i que els ciutadans de cada poble i ciutat se sentin representats per un partit que s'ocupa dels problemes reals de la gent. No hem arribat fins aquí per quedar-nos a l'oposició”. Parera també ha afegit que "després de 10 anys de procés, la societat està cansada de nacionalisme i independentisme, i el 70% dels catalans vol girar full d'aquest període tan nociu i desagradable per al conjunt de la societat catalana". La presidenta de Valents també ha destacat que “Valents és un projecte que il·lusiona la gent, un projecte de suma, de gent que creu que és possible fer que Catalunya torni a ser el motor d'Espanya. Un projecte que ja és imparable”.

Per la seva banda, Carmelo Vico, president de la Junta Local de Valents a Caldes de Malavella i regidor al seu Ajuntament, ha destacat que “Caldes és un municipi castigat per la delinqüència i la inseguretat, ho vam veure no fa gaire amb l'okupació il·legal d’una finca; però també castigada per les poques oportunitats laborals i la pèrdua de poder adquisitiu”. Vico també ha afirmat que “Valents Caldes ve per acabar amb aquest passat. Venim per tornar la dignitat a l’Ajuntament. Volem acabar amb la inseguretat i la delinqüència als barris. A centrar-se en els problemes que pateixen dia a dia els seus ciutadans. Hem vingut a crear una alternativa de govern”.

Juan Carlos Hernández, secretari general de la Junta Local de Valents a Caldes de Malavella, ha afirmat que “el projecte polític de Valents a Caldes vol fer una cosa tan revolucionària com fer la vida més fàcil als ciutadans. Per això eliminarem duplicitats i despeses inútils”. Hernández també ha afegit que “lluitarem per la total transparència en la gestió de l'Ajuntament, perquè els ciutadans de Caldes tinguin opció d'obrir els seus negocis i tinguin un bon sistema educatiu. Hem vingut a reconstruir Caldes”.

Les incorporacions de Carmelo Vico, regidor a l'Ajuntament de Caldes de Malavella, Juan Carlos Hernández, Ferran Giménez, Ángel Regueiro i Gastón Vergés, se sumen a les de Javier Candela, Maria Ampudia, Carmen Reyes, Sonia García i José Lascasas, a Castelldefels; Javier Martín Hermosín, exregidor a l'Ajuntament d'Hospitalet de Llobregat, David Cortijo, Pilar Erena, Antonio Sánchez i Alicia Serrate; Ali Bezaee, regidor de Valents a l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat; Manu Rodríguez, José Tendero i María Lores, regidors de Valents a Sitges; Marilén Barceló, regidor a l'Ajuntament de Barcelona; Yeray Mellado, expresident de S’ha Acabat; Joan Castelló, excap de premsa del PP a l'Ajuntament de Barcelona; Paula Añó, dirigent del CLAC i exmilitant del PP; Jean Castel, exdiputat al Parlament de Catalunya i exregidor a l'Ajuntament de Barcelona; Joan López Alegre, exdiputat al Parlament de Catalunya i exregidor a l'Ajuntament de Mataró; Juan Arza, exdirigent del PPC; Félix Sierra, va ser coordinador de Ciutadans a Girona i també va formar part de la llista autonòmica de la formació el 2012 ia les municipals del 2019.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios