elmonfinancer.cat
Valents presenta la Junta Local de Girona

Valents presenta la Junta Local de Girona

· La Junta Local de Valents a Girona ha quedat conformada per Miriam Aguilera, presidenta; Xavier Cuadrado, secretari general; Félix Sierra, secretari d'organització; Saloua Ounsi Bichara, secretària d'acció institucional; Maria Fuentes, secretària de comunicació

domingo 15 de mayo de 2022, 09:38h

Eva Parera: “Des de Valents considerem que la Casa Reial ha de circular pel territori espanyol sense cap mena de problema o restricció, com fem tots els ciutadans. És intolerable que el govern de Pedro Sánchez, amb l’ajuda de l’alcaldessa de Girona, que és del partit de Puigdemont, impedeixin que se celebrin els premis de la Fundació Princesa de Girona. Valents neix perquè aquestes situacions no es repeteixin mai més”.

Aquesta tarda, davant de l'Ajuntament de Girona, s'ha presentat la Junta Local de Valents a Girona. Aquesta ha quedat conformada per Miriam Aguilera, presidenta; Xavier Cuadrado, secretari general; Félix Sierra, secretari d'organització; Saloua Ounsi Bichara, secretària d'acció institucional; Maria Fuentes, secretària de comunicació.

Eva Parera, presidenta de Valents, ha afirmat que “el projecte de Valents està agafant força i està expandint-se per tots els municipis de Catalunya. El nostre objectiu és ser presents als 947 municipis i governar en tots aquells en què puguem. No hem arribat fins aquí per quedar-nos a l'oposició. Volem incidir a la vida dels catalans i, per descomptat, dels ciutadans de Girona”. Parera també ha afegit que “la reconstrucció de Catalunya ha de començar per la política municipal. Fer política útil per millorar la vida de la gent: carrers més segurs, més fermesa i determinació”. Eva Parera també ha destacat que Valents és un projecte que il·lusiona la gent, un projecte de suma, de gent que creu que és possible fer que Catalunya torni a ser el motor d'Espanya. Un projecte que ja és imparable”. La presidenta de Valents també ha volgut remarcar que “des de Valents considerem que la Casa Reial ha de circular pel territori espanyol sense cap mena de problema o restricció, com fem tots els ciutadans. És intolerable que el govern de Pedro Sánchez, amb l’ajuda de l’alcaldessa de Girona, que és del partit de Puigdemont, impedeixin que se celebrin els premis de la Fundació Princesa de Girona en aquesta ciutat. Valents neix perquè aquestes situacions no es repeteixin mai més.”

La presidenta de la Junta Local de Girona, i que fou número 5 a la llista de Ciutadans a les darreres eleccions municipals, Miriam Aguilera, ha volgut destacar “és un honor assumir el lideratge com a presidenta de la Junta Local de Girona, aquí al cor del procés i terra del president més nefast que ha tingut mai Catalunya, que és Carles Puigdemont. Ens ha empobrit i ha robat moltes oportunitats als joves”. També ha afegit que “Girona és una ciutat castigada per la delinqüència, els robatoris i les okupacions, per les poques oportunitats laborals i la pèrdua de poder adquisitiu. Girona no es mereix aquesta alcaldessa i aquest govern”. Aguilera ha afirmat que “Valents vol tornar la dignitat a l’Ajuntament; a acabar amb la inseguretat i la delinqüència als barris. A centrar-se en els problemes que pateixen dia a dia els ciutadans”.

Xavier Cuadrado, secretari general de la Junta Local de Girona i president de la Junta Directiva de Joves Advocats de Girona, ha declarat que “Valents és el projecte que necessita la ciutat de Girona perquè siguin desbloquejats tants i tants projectes que porten anys paralitzats: la construcció d´un nou hospital, la part inferior de les vies del tren, els marges de l´Onyar, etc.”. Cuadrado també ha afirmat que “volem comptar amb la col·laboració de la ciutadania, les empreses i els seus treballadors per fer possible el canvi a la ciutat de Girona. Volem que Girona enamori, cada dia, a més gent”.


Miriam Aguilera

Advocada, forma part de la Junta Directiva de Joves Advocats de Girona i va ser la número 5 de la llista de Ciutadans a Girona a les darreres eleccions municipals. Ara és la presidenta de la Junta Local de Valents a Girona.

Xavier Cuadrado

Advocat, graduat en criminologia i postgrau en mediació. Ha col·laborat amb Creu Roja. És el president de la Junta Directiva de Joves Advocats de Girona. Ara és el secretari general de la Junta Local de Valents a Girona.

Fèlix Sierra

Va ser coordinador de Ciutadans a Girona i també va formar part de la llista autonòmica de la formació el 2012 ia les municipals del 2019, concretament a la localitat de Salt. Pertany a la junta de l'associació de veïns de Santa Eugènia de Ter i és exmembre de la colla castellera Marrecs de Salt. Ara és secretari d'organització de Valents a la Junta Local de Girona.

Saloua Ounsi Bichara

És dissenyadora i intèrpret i ha treballat com a educadora social a centres de menors. És vicepresidenta d’una associació cultural a Girona. Ara és la secretària d’acció institucional de la Junta Local de Valents a Girona.

Maria Fuentes

Dedicada al món de la moda i emprenedora al món de la restauració. Va estudiar un curs d'auxiliar de seguretat. Ara és la secretària de comunicació de Valents a la Junta Local de Girona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios