elmonfinancer.cat

MITJANS PLURALS

El Grup GN amplia territori amb l'obertura de Valencia Noticias i País Vasco Noticias

El Grup GN amplia territori amb l'obertura de Valencia Noticias i País Vasco Noticias
Ampliar

· Amb aquesta doble incorporació, el grup ja compta amb 14 capçaleres digitals amb influència a Catalunya i Espanya

lunes 28 de febrero de 2022, 08:05h

El grup de comunicació GN continua creixent. Aquest dijous, 27 de gener, es posen en marxa dues noves capçaleres per ampliar la cobertura informativa a les comunitats del País Valencià (Valencia Noticias, https://valencia-noticias.com) i del País Basc (País Vasco Noticias, https://paisvasconoticias.com). El grup ja va manifestar aquesta voluntat de creixement el passat 11 de setembre de 2021, dia del seu setzè aniversari, i amb la seva incorporació ja compta amb un total de 14 capçaleres digitals: GironaNoticies.com, el mitjà matriu, i Tarragonanoticias.com, Andorranoticies.com, Catalunyanoticies.com, Lleidanoticies.com, Madrid-noticias.com, Costabravagirona.org, Andalucia-noticias.com i Sevilla-noticias.com, Barcelonanoticies.com, Empresa-actual.comy Balearesnoticias.com, a més dels dos darrers digitals ja citats i recentment incorporats.

Com la resta de mitjans en línia, tant Valencia Noticias com País Vasco Noticias tenen la llibertat d'expressió com el gran eix vertebrador del projecte, i compten amb col·laboracions i suports del sector privat del territori. Per tant, i una vegada més, GN aposta per exercir el dret a la informació des d'un posicionament lliure, defensant la informació de proximitat com a gran tret distintiu. I ho fa en un context actual, enmig de la pandèmia de la Covid-19, que ha implicat un gran esforç per tirar endavant els dos nous diaris electrònics.

Com la resta de capçaleres del grup, Valencia Noticias y País Vasco Noticias ofereixen un format sòlid i intuïtiu, adaptat a les noves tendències informatives i als contextos tecnològics actuals. En aquest sentit, es prioritzen sempre les informacions de caràcter local, donant veu a aquells fets o notícies que sovint no tenen grans possibilitats de difusió i projecció. Aquests continguts de proximitat comparteixen protagonisme amb altres informacions d'interès més general vinculades amb els continguts polítics, econòmics o esportius, entre altres.

Uns mitjans plurals

Els portals del grup GN tenen com una de les seves fites cabdals aproximar-se a tota mena de lectors i usuaris. En aquest sentit, els diferents mitjans es poden traduir actualment al català, castellà i anglès, i a finals d'aquesta mateixa setmana s'hi afegirà, també, el francès.

Treball amb SEO

Més enllà de la difusió de notícies i informacions de caràcter local o general, les capçaleres digitals de GN també treballen per enfortir el SEO i la reputació en línia d'empreses i entitats. Així doncs, als darrers temps el grup ha potenciat la xifra de clients estrangers -especialment, empreses de comunicació, agències de publicitat o grans companyies-, consolidant-se d'aquesta manera a països com Alemanya, França, el Regne Unit o Suècia. Una de les raons fonamentals que explica aquesta progressió són els posts patrocinats, una eina de posicionament web que des del grup gironí elaboren amb deteniment i dedicació amb l'objectiu de potenciar els productes o serveis de les companyies o entitats que ho sol·liciten.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios