elmonfinancer.cat

INTEL-LIGÈNCIA ARTIFICIAL

Codorníu posa en martxa un projecte per millorar la producció alimentària per mitjà de la tecnología amb IA

Codorníu posa en martxa un projecte per millorar la producció alimentària per mitjà de la tecnología amb IA

· Codorníu encapçala una aliança d’empreses per desenvolupar el projecte ALIMENTE 21, una iniciativa per aplicar la intel·ligència artificial a la producció alimentària amb vistes a incrementar l'eficiència de la gestió industrial, millorar la qualitat i seguretat, i reduir l'impacte ambiental

viernes 25 de febrero de 2022, 08:56h

L'entente està formada per la vinícola Codorníu, les càrnies Aldelís i Prolongo, i els proveïdors tecnològics Mapex, Omron, Cibernos i Agropixel. El projecte s'estén fins el 2024 amb un pressupost de 5,1 milions d'euros, dels quals 3 milions són finançats amb fons europeus Next Generation. La coordinació del projecte depèn del centre tecnològic Eurecat, que treballarà amb les esmentades firmes empresarials per desenvolupar solucions tecnològiques per avançar en la gestió alimentària.

El projecte te la voluntat d’aconseguir aplicar tant la Intel·ligència Artificial, com el 'Big Data' i el 'Digital Twin' per fer avançar la industria alimentària cap a un tipus de gestió que permeti avançar-se als esdeveniments Els promotors destaquen la seva intenció de fomentar un descens del consum de l'aigua i l'energia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios