elmonfinancer.cat
Diario actualizado de economía y finanzas - International Journal of Economics & Finance    25 de junio de 2024

Tendències > Cultura: el Jardí d'Atenea

The photo shows Deshang Yunci (Xi'an) Brand Management Co., Ltd. signing an agreement with Jean-Charles Pigeau Studio.
The photo shows Deshang Yunci (Xi'an) Brand Management Co., Ltd. signing an agreement with Jean-Charles Pigeau Studio.

Cross-sector cooperation brings new vitality to Dehua white porcelain

· Recently, Jean-Charles Pigeau Studio held the inauguration and agreement signing ceremony in Dehua County, Quanzhou City, southeast China's Fujian Province

BEIJING (Xinhua) -- Deshang Yunci (Xi'an) Brand Management Co., Ltd. signed a cooepration agreement with Jean-Charles Pigeau Studio and Dehua Yishu Ceramic Research Institute, promoting cross-sector cooperation and bringing new vitality to Dehua white Porcelain, which is also known as "Blanc de Chine."

· Hyundai Motor España és patrocinador de la 22a edició de Cap Roig Festival i de Summerfest Cerdanya

Agost del 2022- Hyundai Motor España és patrocinador oficial dels festivals d'estiu de Catalunya. Cap Roig Festival i Summerfest Cerdanya són els encarregats de posar ritme a l'estiu català a unes localitzacions úniques per gaudir de la música i la gastronomia. Durant la celebració del festival Cap Roig Festival, Hyundai serà present amb dos IONIQ 5, el cotxe elèctric més guardonat de Hyundai i recentment nomenat Cotxe de l'Any al món i Cotxe de l'Any a Catalunya. Un dels cotxes estarà al costat de l'escenari de Hyundai Music Park, on es projectarà un vídeo mapping de natura, i l'altre al costat de la zona del Village. També comptarà amb un TUCSON, el SUV més venut a Espanya el primer semestre del 2022, exposat a l'entrada del festival.

0,09423828125