elmonfinancer.cat

NOVA FORMACIÓ POLÍTICA A CATALUNYA

Eva Trias se suma al projecte de Valents a la Província de Girona

Eva Trias se suma al projecte de Valents a la Província de Girona

· Eva Trias, que fou la número 2 de la llista del PPC a Girona a les eleccions catalanes, és una gran coneixedora de la vida política, associativa i empresarial a Girona, fet que suposa un gran actiu per a Valents en aquesta Província

viernes 25 de febrero de 2022, 08:47h

La seva experiència serà de gran ajuda per a l'elaboració del programa electoral així com per a la conformació de llistes. Aquest matí, Eva Trias s'ha sumat al projecte de Valents a la Província de Girona. La seva incorporació se suma a la de moltes altres persones a la Província, com són Félix Sierra, excoordinador de Cs a Girona ciutat i membre de diferents associacions i entitats cíviques, així com la de Miriam Aguilera, advocada amb despatx propi que va arribar a ser número 5 a les darreres eleccions municipals de la capital i actualment forma part de la Junta Directiva de Joves Advocats de Girona. També s'han unit a Valents Baldomero Amador Cortés, de Girona; Lucía Fernández, de Maçanet de la Selva o Joan Morillo, excoordinador de Cs a Blanes, entre molts altres.

Eva Trias és secretària general de Societat Civil Catalana a Girona, ha estat cofundadora i presidenta de l'Associació de Comerciants i PIMES de Sant Narcís Zona Sud – Plaça Assumpció (Girona), des del 2019 és la delegada comarcal de Politeia a l'Alt Empordà i el 2021 va ser la número 2 de la llista del PPC a Girona per a les eleccions autonòmiques. A més, és gerent d'un càmping a l'Escala, en què el 2017 van acollir la Guàrdia Civil després que aquesta fos expulsada de diferents hotels. Aquesta acció li va portar pintades, escraches i la pèrdua d'amistats.

En la seva presentació, Trias ha destacat que se suma a Valents “perquè Girona deixi de ser un territori aliè a Espanya i on la llibertat sigui respectada. No és possible viure amb por i silenci. Des de Valents treballarem per fer-ho possible”.

Eva Trias accepta el repte de ser una persona rellevant, a Girona, dins del projecte de Valents.

Eva Parera, presidenta de Valents, i Jean Castel, responsable d'organització de Valents i exdiputat al Parlament de Catalunya per la Província de Girona, han acompanyat Eva Trias i han expressat “la satisfacció per l'ampliació del projecte a Girona i han agraït a Trias el seu compromís amb el constitucionalisme”.

Valents és un partit que vol acabar amb el poder decisiu dels partits nacionalistes a la governabilitat d'Espanya, aposta per la unitat de totes les forces constitucionalistes a Catalunya i, fugint del populisme, proposa una recepta de recuperació per Catalunya basada en la seguretat jurídica, l'estabilitat i la desregulació.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)
Compartir en Meneame enviar a reddit compartir en Tuenti

+
0 comentarios